Sectionale poorten van Harol & Hörmann

Sectionale poorten bij Jef Remijsen

Bij Jef Remijsen kunt u terecht voor sectionale poorten van Harol & Hörmann. Onze sectionaalpoorten worden steeds op maat uitgevoerd en geplaatst door onze eigen vakmensen die zijn erkend door Harol en/of Hörmann.

Waarom kiezen voor sectionale poorten?

De sectionaalpoorten zijn met de grootste zorg vervaardigd uit de beste materialen, hierdoor kunt u rekenen op een optimaal bedieningscomfort en maximale betrouwbaarheid van sectionaalpoorten.

Sectionale poorten kunnen uiteraard ook worden uitgerust met automatisatie. Met één druk op de knop kunt u uw sectionaalpoort openen of sluiten. Met een sectionaalpoort van Jef Remijsen kiest u voor tientallen jaren knowhow van twee grote internationale merken.

De voordelen van sectionale poorten

Sectionale poorten zijn dus gemakkelijke garagepoorten die uw levenscomfort verhogen. We sommen de belangrijkste voordelen nog even voor u op.

  • U heeft de keuze tussen een zijdelings schuivende sectionale poort of een sectionaalpoort die verticaal opent. Beide sectionale poorten zijn plaatsbesparend en zorgen voor een maximale ruimte in en voor uw garage.
  • Sectionale poorten kunnen automatisch bediend worden. U kunt ervoor kiezen om uw poort met uw smartphone of met een afstandsbediening te openen en te sluiten.
  • Daarnaast sluiten deze poorten perfect aan uw woning aan. U kunt ervoor kiezen om met een dubbelwandige Hörmann poort uw woning nog beter te isoleren. Ook binnen Harol vindt u superisolerende sectionale poorten.
  • Binnen de Harol poorten heeft u de keuze uit wel meer dan 300 kleuren om uw poort af te werken. Ook bij Hörmann poorten zijn de mogelijkheden voor het ontwerp van uw poort eindeloos. Zo biedt dit merk naast verschillende kleuren ook een reeks motieven aan om het uiterlijk van uw poort vorm te geven. Of u dus kiest voor een sectionale poort van Harol of van Hörmann, voor elke stijl is er een oplossing.

Meer weten over onze sectionale poorten?

Wilt u meer weten over ons aanbod van sectionale poorten van Harol of Hörmann? U bent steeds welkom in onze toonzaal. Daarnaast kunt u ook rechtstreeks een vrijblijvende offerte aanvragen of contact met ons opnemen. Ons team helpt u graag verder.Sectionale poorten van Jef Remijsen

Harol sectionale poorten Sectionale poorten Hormann

Offerte

Interesse in een vrijblijvende uitwerking en offerte?

Vraag nu een offerte
zonwering
rolluiken
poorten

Contact

Jef Remijsen
Slagmolenstraat 158-160
2300 Turnhout, Antwerpen

014 41 75 71
014 43 96 37

info@jefremijsen.be