Harolscreens van een specialist

Jef Remijsen is erkend dealer van Harolscreens. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. In 1973 is Jef Remijsen begonnen als leverancier en installateur van zonneschermen, rolluiken en poorten op maat. Dankzij deze jarenlange ervaring en klantgerichte service, staat Jef Remijsen vandaag de dag bekend als de verdeler van Harolscreens in België.

Harol screens op maat gemaakt

De Harolscreens zijn geschikt voor elk huis. De screens kunnen namelijk op maat worden gemaakt voor uw ramen. Harolscreens worden gemaakt van duurzame materialen zodat u er lang plezier van zult hebben. Gaat er onverhoopt toch iets kapot, dan kunt u rekenen op onze klantgerichte service.

Meer informatie over Harolscreens?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voordelen van de producten in ons assortiment. Kom eens een kijkje nemen in onze toonzaal in Turnhout. Onze ervaren medewerkers staan graag voor u klaar met een deskundig advies. Hebt u vragen? Stel ze ons gerust en neem contact met ons op via +32 (0)14 41 75 71 of maak gebruik van het contactformulier op de website. Vraag ook meteen een vrijblijvende offerte.

Harolscreens

Offerte

Interesse in een vrijblijvende uitwerking en offerte?

Vraag nu een offerte
zonwering
rolluiken
poorten

Contact

Jef Remijsen
Slagmolenstraat 158-160
2300 Turnhout, Antwerpen

014 41 75 71
014 43 96 37

info@jefremijsen.be