Lamellendak laten plaatsen

Een terrasoverkapping met een lamellendak laat u realiseren door Jef Remijsen. Kies voor de Unbris terrasoverkapping met lamellendak en u kiest voor een neerslag bestendige overkapping met kantelbare lamellen. Al sinds 1973 staat Jef Remijsen bekend om vakmanschap en kwaliteitsproducten van duurzame materialen. Bovendien bent u bij Jef Remijsen verzekerd van een klantgerichte service.

Mogelijkheden van een lamellendak

Jef Remijsen levert u producten op maat en biedt creatieve terrasoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan een terrasoverkapping met een lamellendak. De lamellen zijn kantelbaar dus de mogelijkheden zijn zeer divers. Met een lamellendak kunt u heel gemakkelijk spelen met het zonlicht en de juiste sfeer creëren. Jef Remijsen levert maatwerk. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een perfect passende terrasoverkapping met een optimaal gebruiksgemak. Vraag gerust naar onze terrasoplossingen met lamellendak.

Meer weten over een lamellendak?

Heeft u interesse in een terrasoverkapping met lamellendak op maat? Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan naar +32 (0)14 41 75 71 of maak gebruik van het contactformulier op de website. Wij nemen dan contact met u op.

Lamellendak op uw terrasoverkapping

Offerte

Interesse in een vrijblijvende uitwerking en offerte?

Vraag nu een offerte
zonwering
rolluiken
poorten

Contact

Jef Remijsen
Slagmolenstraat 158-160
2300 Turnhout, Antwerpen

014 41 75 71
014 43 96 37

info@jefremijsen.be