Oprolbaar zonnescherm

Jef Remijsen levert u een oprolbaar zonnescherm waar u jarenlang plezier van hebt. Als u last hebt van de zon, denk dan aan zonwering van Jef Remijsen. Een oprolbaar zonnescherm is dan een ideale oplossing. Een oprolbaar zonnescherm is niet alleen mooi en functioneel, maar neemt ook weinig ruimte in beslag. Dit maakt een oprolbaar zonnescherm een ideale keuze.

Een oprolbaar zonnescherm van hoge kwaliteit

Jef Remijsen levert al sinds 1973 zonneschermen, rolluiken en poorten. Dankzij deze ervaring en het nodige vakmanschap kunt u rekenen op producten van goede kwaliteit. Bovendien is Jef Remijsen een erkend Harol-dealer. Harol maakt voor u een oprolbaar zonnescherm van duurzame materialen zodat het vele jaren meegaat. Mocht er onverhoopt toch iets hersteld moeten worden, dan kunt u rekenen op onze service en uistekende garantievoorwaarden.

Meer informatie over oprolbare zonneschermen?

Wij vertellen u graag meer over het oprolbaar zonnescherm dat voor u op maat gemaakt kan worden. Neem meteen contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0)14 41 75 71 of vul ons contactformulier in. Vraag ook meteen een vrijblijvende offerte aan.

Harol oprolbaar zonnescherm

Offerte

Interesse in een vrijblijvende uitwerking en offerte?

Vraag nu een offerte
zonwering
rolluiken
poorten

Contact

Jef Remijsen
Slagmolenstraat 158-160
2300 Turnhout, Antwerpen

014 41 75 71
014 43 96 37

info@jefremijsen.be