Rolluikkast specialist

Een rolluikkast laat u plaatsen door Jef Remijsen. Hier kunt u rekenen op hoogwaardige producten, lage prijzen en een uitstekende garantie. Rolluiken zijn een slimme investering. Ze beschermen uw huis tegen ongenode gasten en zorgen bovendien voor een uitstekende lichtregulatie in huis. U doet er dan ook goed aan een rolluikkast te plaatsen. Vraag gerust naar de verschillende mogelijkheden die Jef Remijsen u te bieden heeft.

Een rolluikkast van uitstekende kwaliteit

Jef Remijsen is erkend Harol-dealer. Dit is een merk dat kwaliteitsproducten levert waar u jaren mee vooruit kunt. Dankzij deze kwaliteitsproducten, erkend vakmanschap en een uitstekende service, staat Jef Remijsen bekend als de leverancier van zonwering, rolluiken en poorten. Bovendien kunt u hier terecht voor creatieve terrasoplossingen. Bij Jef Remijsen bent u gegarandeerd van rolluikkasten van hoogwaardige kwaliteit en een klantgerichte service.

Meer informatie over een rolluikkast?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voordelen van een rolluikkast voor uw huis. U bent van harte welkom in onze toonzaal in Turnhout waar u de producten kunt bekijken en testen. Wilt u direct weten wat wij voor u kunnen betekenen en wat de kosten zijn voor een hoogwaardige rolluikkast? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie en andere vragen kunt u contact opnemen door te bellen naar +32 (0)14 41 75 71 of door gebruik te maken van het contactformulier op de website.

Rolluikkast

Offerte

Interesse in een vrijblijvende uitwerking en offerte?

Vraag nu een offerte
zonwering
rolluiken
poorten

Contact

Jef Remijsen
Slagmolenstraat 158-160
2300 Turnhout, Antwerpen

014 41 75 71
014 43 96 37

info@jefremijsen.be