Screens als zonnewering

Screens vormen een effectieve manier van zonwering. Bij Jef Remijsen kunt u deze producten voor een zeer gunstige prijs aanschaffen. Bovendien kunt u bij Jef Remijsen rekenen op een deskundig advies.

Screens afgestemd op uw wensen

Zonwering moet goed aansluiten op uw wensen. Wij zorgen, onder andere door screens te leveren, dat u altijd kunt genieten van uw terras of veranda. Ons bedrijf is al sinds de jaren zeventig van de twintigste eeuw een begrip in Turnhout. U kunt bij Jef Remijsen niet alleen terecht voor zonwering, maar ook voor rolluiken en poorten. Bovendien geven wij u graag een deskundig advies. Op het gebied van zonwering leveren wij niet alleen screens, maar ook buitenjaloezieën, terrasoverkappingen of bijvoorbeeld een vrijstaande tweezijdige zonnewering, die zonder bevestigingsmuur te plaatsen is. Daarnaast hebben wij diverse rolluiken voor u in ons assortiment. Deze artikelen zorgen er niet alleen voor dat uw woning koel blijft in de zomer, maar zorgen er bovendien voor dat uw woning gemakkelijk en snel te verduisteren is. Jef Remijsen verzorgt ook de montage van de screens.

Meer informatie over screens?

Voor nadere informatie over onze screens kunt u contact opnemen met Jef Remijsen. U kunt ons telefonisch bereiken via 014 / 41 75 71 of per e-mail: info@jefremijsen.be en ons contactformulier.

Screens

Offerte

Interesse in een vrijblijvende uitwerking en offerte?

Vraag nu een offerte
zonwering
rolluiken
poorten

Contact

Jef Remijsen
Slagmolenstraat 158-160
2300 Turnhout, Antwerpen

014 41 75 71
014 43 96 37

info@jefremijsen.be