Velux rolluiken

Veluxrolluiken beschermen uw woning niet alleen tegen fel zonlicht, maar ook tegen ongewenste bezoekers. Jef Remijsen geeft u graag een deskundig advies over de mogelijkheden van Velux rolluiken.

Velux rolluiken een oplossing voor u?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden tot het aanschaffen van Velux rolluiken. U vindt bij ons een keur aan diverse systemen. In ons assortiment vindt u een ruime keus aan voorzetrolluiken, maar ook opbouw-, inbouwrolluiken, rolhekken en rolpoorten. Rolluiken dienen niet alleen voor het verduisteren van uw woning, maar houden ook veel warmte buiten. Waarin wij ons onder meer onderscheiden is in het bieden van een oplossing van de problemen die komen kijken bij het plaatsen van Veluxrolluiken. Door de schuine opbouw van een dergelijk dakraam is het moeilijk om deze te voorzien van Velux rolluiken. Wij leveren op maat gemaakte oplossingen voor elk soort dakraam.

Bovendien zijn wij ook gespecialiseerd in het leveren van Louverdrape raamdecoratie, waardoor u bij ons de keus heeft uit diverse lamellen, Japanse panelen of bijvoorbeeld plisségordijnen. Daarnaast leveren wij voor uw terras ook diverse overkappingen, zoals de Duostar, een losstaande overkapping die geen bevestigingsmuur nodig heeft. Daarnaast bieden wij u ook bescherming tegen de wind, door middel van fraaie windschermen.

Meer weten over Velux rolluiken?

Voor meer informatie over onze Velux rolluiken of onze andere producten kunt u contact opnemen met ons bedrijf. Dit kunt u doen per e-mail: info@jefremijsen.be, per telefoon 014 / 41 75 71 of via ons contactformulier. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Velux rolluiken

Offerte

Interesse in een vrijblijvende uitwerking en offerte?

Vraag nu een offerte
zonwering
rolluiken
poorten

Contact

Jef Remijsen
Slagmolenstraat 158-160
2300 Turnhout, Antwerpen

014 41 75 71
014 43 96 37

info@jefremijsen.be