Zonnetent kopen?

Een zonnetent van topkwaliteit is verkrijgbaar bij Jef Remijsen in Turnhout. Hier vindt u een zeer ruim en compleet aanbod Harol zonweringproducten. Bij Jef Remijsen bent u verzekerd van een deskundig advies zodat u kiest voor het product dat perfect aansluit op uw persoonlijke wensen.

Een zonnetent is een efficiënte zonnewering

Bij Jef Remijsen kunt u een zonnetent aanschaffen waarmee u uw zwembad of terras op een efficiënte manier beschermt tegen warmte en uv-straling. De zonnetenten zijn van het vooraanstaande merk Harol. Harol is al vele jaren toonaangevend op het gebied van zonnewering. Een Harol zonnetent kan volledig naar uw wens worden afgeleverd en plaatsen. De zonnetent kan bijvoorbeeld geautomatiseerd worden. Dit betekent dat de tent automatisch uitrolt als de zon schijnt en als het regent of hard waait weer terug inrolt. Er zijn echter ook vele andere mogelijkheden, waarover wij u graag adviseren.

Contacteer ons voor uw zonnetent

Een zonnetent van Harol laat u door Jef Remijsen leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Bent u benieuwd naar onze (vele andere) mogelijkheden? Bel dan naar 014 / 41 75 71 of stuur een e-mail naar info@jefremijsen.be. Wij verwelkomen u ook graag in onze showroom te Turnhout.

Zonnetent

Offerte

Interesse in een vrijblijvende uitwerking en offerte?

Vraag nu een offerte
zonwering
rolluiken
poorten

Contact

Jef Remijsen
Slagmolenstraat 158-160
2300 Turnhout, Antwerpen

014 41 75 71
014 43 96 37

info@jefremijsen.be