Zonneweringen specialist

Jef Remijsen levert zonneweringen, terrasoverkappingen en poorten van zeer hoogwaardige kwaliteit. Het is natuurlijk heerlijk als het zonnetje schijnt, maar soms wilt u de zon ook buiten houden. Met de zonneweringen die u worden geleverd door Jef Remijsen, heeft u de touwtjes zelf in handen. U bepaalt de hoeveelheid licht die in huis komt. Vraag naar de mogelijkheden die Jef Remijsen te bieden heeft op het gebied van zonweringen.

Zonneweringen van topkwaliteit

Jef Remijsen is leverancier van zonneweringen sinds 1973. In die tijd zijn er veel veranderingen geweest in de markt en dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke merken goede producten leveren. Harol is één van de beste merken in de branche en daarom is Jef Remijsen is erkend Harol-dealer. Bij Jef Remijsen vindt u verschillende soorten zonweringen. Denk hierbij aan:
  • Uitvalschermen
  • Knikarmschermen
  • Zonnescreens
  • Verandazonwering
  • Terrasoverkappingen
  • Buitenjaloezieën

Meer informatie over zonneweringen

Wij vertellen u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van onze zonneweringen op maat. Bezoek onze toonzaal in Turnhout. Voordat u ons bezoekt, kunt u al een offerte laten maken. Hebt u vragen over onze zonweringen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +32 (0)14 41 75 71 of u kunt gebruik maken van het contactformulier op de website.

Zonneweringen

Offerte

Interesse in een vrijblijvende uitwerking en offerte?

Vraag nu een offerte
zonwering
rolluiken
poorten

Contact

Jef Remijsen
Slagmolenstraat 158-160
2300 Turnhout, Antwerpen

014 41 75 71
014 43 96 37

info@jefremijsen.be