Zonwering Turnhout

Jef Remijsen in Turnhout levert zonwering, terrasoverkappingen en poorten van zeer hoogwaardige kwaliteit tegen verrassend lage scherpe prijzen. Hiervoor werken wij slechts samen met de topmerken in de branche. Hierbij kunt u denken aan Harol: een merk dat zonwering maakt van duurzame materialen, zodat u er jarenlang plezier en gebruiksgemak aan kunt beleven. Jef Remijsen is erkend Harol-dealer.

Mogelijkheden van zonwering in Turnhout en omgeving

Zonwering in de regio Turnhout wordt al sinds 1973 geleverd door Jef Remijsen. Voor elke situatie in huis leveren wij stijlvolle oplossingen. Of het nu gaat om uw keukenraam, de gehele bovenverdieping of uw terras: wij zorgen ervoor dat u een oplossing op maat aangedragen krijgt. Bovendien voegen we daar onze uitstekende service aan toe: mocht er onverhoopt iets kapot gaan, wordt het door ons hersteld.

Meer informatie zonwering Turnhout

Voor meer informatie over onze verschillende soorten zonwering kunt u een bezoek brengen aan onze toonzaal in Turnhout. Hier kunt u onze producten met eigen ogen komen bekijken en proberen. Wilt u vooraf meer informatie? Neem dan contact met ons op en bel ons: +32 (0)14 41 75 71 of maak gebruik van het contactformulier op de website. U kunt ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Zonwering in Turnhout

Offerte

Interesse in een vrijblijvende uitwerking en offerte?

Vraag nu een offerte
zonwering
rolluiken
poorten

Contact

Jef Remijsen
Slagmolenstraat 158-160
2300 Turnhout, Antwerpen

014 41 75 71
014 43 96 37

info@jefremijsen.be