Velux rolluiken en rolgordijnen

Zou u graag uw woning makkelijk kunnen verduisteren, beschermen tegen ongewenste bezoekers en natuurlijk ook lekker koel houden tijdens de warme zomerdagen? Dan heb je hier bij Jef Remijsen een goede partner gevonden!


Jef Remijsen is een verdeler van Velux rolluiken en rolgordijnen, alsook van de rolluiken van Harol. Een Velux rolluik of rolgordijn kan ook geautomatiseerd worden én gekoppeld worden aan een afstandsbediening voor meer gebruiksgemak. Veluxrolluiken beschermen uw woning niet alleen tegen fel zonlicht, maar ook tegen ongewenste bezoekers. Jef Remijsen geeft u graag een deskundig advies over de mogelijkheden van Velux rolluiken.

Meer informatie over een VELUX rolluik of rolgordijn?

Jef Remijsen geeft u graag een deskundig advies over de verschillende mogelijkheden met velux rolluiken of met een velux rolgordijn. Neem contact met Jef Remijsen om de meest geschikte oplossing voor uw velux rolluiken te selecteren. Of vraag een offerte zodat je meteen een prijs kan vragen.

 

Velux rolluiken


Velux

Velux rolluiken en rolgordijnen zijn niet het enige wat je bij Jef Remijsen vindt!

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden tot het aanschaffen van Velux rolluiken. U vindt bij ons een keur aan diverse systemen. In ons assortiment vindt u een ruime keus aan voorzetrolluiken, maar ook opbouw-, inbouwrolluiken, rolhekken en rolpoorten. Rolluiken dienen niet alleen voor het verduisteren van uw woning, maar houden ook veel warmte buiten. Waarin wij ons onder meer onderscheiden is in het bieden van een oplossing van de problemen die komen kijken bij het plaatsen van Veluxrolluiken. Door de schuine opbouw van een dergelijk dakraam is het moeilijk om deze te voorzien van Velux rolluiken. Wij leveren op maat gemaakte oplossingen voor elk soort dakraam.

Voor meer informatie over onze Velux rolluiken of onze andere producten kunt u contact opnemen met ons bedrijf. Dit kunt u doen per e-mail: info@jefremijsen.be, per telefoon 014 41 75 71 of via ons contactformulier. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Velux rolluiken van Jef Remijsen

 

Offerte

Interesse in een vrijblijvende uitwerking en offerte?

Vraag nu een offerte
zonwering
rolluiken
poorten

Contact

Jef Remijsen
Slagmolenstraat 158-160
2300 Turnhout, Antwerpen

014 41 75 71
014 43 96 37

info@jefremijsen.be