Zonwering Harol: Patio, Umbris en andere screens

Hoogstaande zonwering van Harol

Wilt u ook in de zomer buiten kunnen genieten zonder in de brandende zon te zitten? En heeft u dan al eens aan de zonwering van Harol gedacht? Jef Remijsen biedt u verschillende zonweringen van Harol aan. We sommen de mogelijkheden even voor u op.
  • Harol patio: Met dit vouwdak breidt u een verlengde aan uw woning en kunt u voor schaduw zorgen.
  • Harol umbris: Met dit lamellendak kunt u op een door u gekozen plekje in uw tuin schaduw toevoegen.
  • Harol screens: Met de Harol screens houdt u zeer gemakkelijk de zonnestralen tegen.
  • Ook voor knikarmschermen, buitenjaloezieën, uitvalschermen of windschermen, bent u bij ons aan het juiste adres.

De voordelen van zonwering van Harol

Binnen onze organisatie kiezen we heel bewust om te werken met zonwering van Harol. Op die manier zijn we zeker dat we hoogstaande producten aanbieden. En zijn we zeker dat we voor iedereen de geschikte oplossing kunnen aanbieden.

  • We bieden zonwering aan op maat van uw woning. Zo sluit deze steeds naadloos aan en is uw zonwering ook de perfecte aanvulling van uw woning.
  • Zonwering van Harol is in meer dan 300 kleuren beschikbaar, waardoor de oplossingen bij veel stijlen past.
  • Daarnaast zijn er heel wat soorten van zonwering binnen Harol, dus kunnen we voor elk type woning ook een oplossing aanbieden.
  • Tot slot is de zonwering van Harol niet enkel toepasbaar voor huizen. Ook horecazaken, winkels of kantoorgebouwen kunnen beroep doen op de zonwering van Harol.

Uw zonwering van Harol laten plaatsen door Jef Remijsen

Jef Remijsen is de ideale partner om uw Harol patio of Harol Umbris te plaatsen. Met meer dan 40 jaar ervaring in buitenleven, zijn we een echte specialist. In onze showroom in Turnhout kunt u al onze zonwering bekijken en vertellen we u graag meer over de specifieke zonwering van Harol. Ons bedreven team luistert graag naar uw noden en adviseert u graag over uw zonwerende oplossing. Ook na verkoop staan we nog graag voor u klaar.


Meer weten over zonwering van Harol?

Bij Jef Remijsen zijn we dus de perfecte partner om uw buitenleven een boost te geven. Heeft u nog vragen? Of wilt u meer info over Harol Patio, Harol Umbris of Harol screens? Neem contact op met Jef Remijsen of vraag een vrijblijvende offerte aan. We staan u met veel plezier bij.

Zonwering Harol

Zonwering Harol

Offerte

Interesse in een vrijblijvende uitwerking en offerte?

Vraag nu een offerte
zonwering
rolluiken
poorten

Contact

Jef Remijsen
Slagmolenstraat 158-160
2300 Turnhout, Antwerpen

014 41 75 71
014 43 96 37

info@jefremijsen.be