Wil je een terrasoverkapping-op-maat laten plaatsen?

De Belgische kust heeft haar charmes, in de Ardennen kan je echt tussen de bossen verdwalen en het Brusselse terrasjesweer is een utopie van prachtige folklore, waar we écht trots op mogen zijn in la Belgique. Maar geen enkele van die drie oorden is opgewassen tegen de luxe van jouw eigen tuinvakantiegevoel. Want een terrasoverkapping op maat laten plaatsen is voor jou en jou alleen.

“Waarom zou ik een terrasoverkapping op maat laten plaatsen? Is een basismodel uit de winkel bijvoorbeeld niet goedkoper, inclusief dezelfde voordelen?”

Wel, ja en nee. Ja, een basismodel gaat inderdaad goedkoper zijn; nee, als je écht iets unieks en duurzaam wilt, dan is een op maat gemaakte versie een betere keuze. Jef Remijsen biedt tal van mooie uiteenlopende overkappingen om uit te kiezen. Contacteer ons voor meer informatie of een offerte.

Terrasoverkapping op maat

Stevige structuur voor zomer én winter

De structuur van terrasoverkappingen uit de gewone doe-het-zelfzaak worden niet altijd uit aluminium vervaardigd, terwijl dat bij terrasoverkappingen op maat wel altijd het geval. Dat betekent dat je niet alleen tijdens de zomer, maar ook in de wintermaanden van dit superlichte en supersterke metaal kan genieten. Je terrasoverkapping op maat wordt op die manier dus niet alleen heel stabiel, maar ook heel onderhoudsvriendelijk. Aluminium roest namelijk niet. Het kan wel oxideren (corrosie), maar dat is gemakkelijk te behandelen via je garantie. Simpel, toch?

Het ontwerp van je terrasoverkapping op maat

Hoewel een off-the-rack terrasoverkapping je inderdaad best veel minder kost, zal je je stempel er nooit (echt) op kunnen drukken. Een terrasoverkapping op maat is dan ook echt iets dat je voor jezelf, je geliefde(n), je vrienden,… bouwt. De gehele constructie vertelt iets over jou, en niemand anders. En dan wil je toch graag uniek zijn. Want mensen zijn ook uniek, dus waarom niet onze op maat gemaakte ontwerpen?

Goedkoper, maar daarom niet beter

Een lagere prijs staat lang niet altijd garant voor een hogere kwaliteit, en dat geldt ook wanneer je een terrasoverkapping op maat wenst aan te schaffen. In je plaatselijke doe-het-zelfzaak, en zelfs online, kan je zelfbouwpakketten kopen om je eigen terrasoverkapping te plaatsen. En als je een beperkt budget hebt, dan is dat de meest logische keuze. Het ding is wel dat je meestal alles zelf in elkaar moet zetten, wat natuurlijk tijd vraagt. Daarnaast brengt die eerste besparing helaas ook een extra onderhoudskost met zich mee, die zich op lange termijn regelmatig zal laten voelen.

Terrasjesweer-in-eigen-tuin, ook bij Jef Remijsen

Het Turnhoutse bedrijf Jef Remijsen werd in 1973 opgericht en heeft sindsdien altijd op zijn trouwe waarden gesteund: vakkennis, ervaring, innovatie en jong bloed. Met succes, want al drie generaties lang zorgt die mix voor klanten die weer een zijn met hun tuin. En dat ging doorheen de jaren niet onopgemerkt voorbij, want er werd een samenwerking gestart met het Diestse bedrijf Harol, dat zich in zonwering specialiseert.

Je terrasoverkapping op maat? Die vind je bij Harol-specialist Jef Remijsen.