Service voor Harol en Hörmann
bij Jef Remijsen

Goede service voor Harol en Hörmann nodig?

Jef Remijsen uit Turnhout staat garant voor advies mét kennis van zaken over zonwering, terrasoplossingen, garagepoorten, rolluiken, Velux-zonwering, vliegenhorren en raamdecoratie. Wanneer u kiest voor Jef Remijsen, kiest u voor topproducten van onze leveranciers, gecombineerd met de professionele en feilloze plaatsingen door één van onze eigen vaste teams. Uiteraard leveren wij de voorziene garantie op nieuwe installatie, en zorgen wij voor alle nodige herstellingen. Op die manier willen we dan ook een goede service leveren die aansluit bij de kwaliteit van Hörmann en Harol.

Met meer dan 40 jaar ervaring in ons vak staan we voor u klaar. Of u nu nood heeft aan zonwering zoals een lamellendak, rolluiken of aan een elektrische garagepoort. We zorgen steeds voor de service die Harol en Hörmann producten verdienen.

Meer weten over onze service voor Harol en Hörmann producten?


Daden spreken luider dan woorden. We staan dan ook te trappelen om onze goede service aan u te bewijzen. Wij ontvangen u graag in onze showroom, waar wij u voorzien van gepast advies en een vrijblijvende offerte. Voor meer informatie of vragen, kunt u steeds contact met ons opnemen.

Vraag nu een offerte

De voordelen van een goede service voor Harol en Hörmann oplossingen

Bij ons bedrijf Jef Remijsen kunt u dus terecht voor hoogstaande oplossingen van onder andere Hörmann en Harol. Denk maar aan rolluiken, terrasoverkappingen, garagepoorten, zonneschermen… We staan daarnaast bekend om de goede service die we garanderen op Harol en Hörmann producten. We sommen voor u graag even de voordelen op die bij deze service komen kijken.

  • Met meer dan 40 jaar ervaring in ons werkveld, durven we u telkens eerlijk te adviseren over de verschillende oplossingen. We luisteren naar uw noden en bespreken op basis daarvan wat bijvoorbeeld de ideale zonwering voor u is.
  • Als Harol en Hörmann dealer kennen we onze producten door en door. Wanneer er onverwacht iets kapot gaat, kunt u nog steeds bij ons terecht.
  • Als lokale speler onderschatten we de kracht van mond-tot-mondreclame zeker niet. Daarom zorgen we er liever voor dat u een positieve ervaring bij ons heeft.