Alle soorten terrasoverkappingen en voorbeelden voor alle tuinen

Schakel Jef Remijsen in en beleef Vivaldi’s vier seizoenen weer in stijl met verschillende soorten en voorbeelden van minimalistische terrasoverkappingen van Harol. Beide bedrijven zijn Belgisch, dus je koopt lokaal. #IkKoopLokaal🇧🇪

Maar wacht. Want je bent hier natuurlijk om te lezen welke soorten terrasoverkappingen er zijn en welke voorbeelden nu het beste bij jou passen. Ben je er klaar voor? Hier gaan we dan. Neem er gerust een drankje bij.

Oké, welke soorten terrasoverkappingen passen bij mijn tuin en wat zijn enkele voorbeelden van deze terrasoverkappingen?

Met een lamellendak

Een luxeterrasgebouw met een lamellendak is een van de soorten terrasoverkappingen die toelaat het zonlicht dat binnenschijnt 100 % te controleren. De lamellen kan je namelijk volledig draadloos bedienen en dus op elk moment in een andere hoek draaien. Puur gemak in drie regen- en sneeuwbestendige versies:

  1. Vision – strak design, ideaal voor grote oppervlakten
  2. Opera – geïntegreerde screens, kantelbare lamellen
  3. Brera – verfijnd design, kantelbare lamellen in een openschuifbaar dak, uniek in zijn soort

Met een vouwdak (Patio)

Een patio is een (half-)open tarrasstructuur in je tuin met een vouwdak dat je volledig kan openen en sluiten. Een beetje zoals een cabrio, dus. Maar dan wel eentje in drie mogelijke stijlen met doeken die 100 % waterdicht, zelfdovend en antschimmel-behandeld zijn:

  1. Nomo – horizontaal vouwdak, strak en minimalistisch design, zowel vrijstaand als aangebouwd
  2. Fusion – hellend vouwdak, geïntegreerde screens en innovatief antidrupsysteem
  3. Rialto – Horizontaal vouwdak met accentbalken

Als pergola

Een pergola kan je het beste zien als een veranda zonder ramen. Het is een heel open en vrije ruimte die aan de buitenmuur van je huis wordt bevestigd en door de palen in de hoeken wordt ondersteund. Horeca-uitbaters zijn hier grote fan van, omdat het zonwerend doek een belangrijke factor is in de veel te warme zomermaanden.

Vier typen

  1. Duostore – uniek T-vormig ontwerp met meer dan 300 RAL- en structuurlakkleuren
  2. Voor horeca-zaken – beschikbaar in verschillende prints, doeken zijn volledig uitrolbaar en antischimmel- en vuil behandeld
  3. Versuz – superslanke palen (6,5 cm breed), een gesloten design (bekijk de walkthrough-video)
  4. Harol AIR – strak design met strakke doeken in een gesloten structuur, zodat de doeken jarenlang meegaan

 

terrasoverkappingen, terrasschermen en zonneschermen  terrasoverkappingen, terrasschermen en zonneschermen  terrasoverkappingen, terrasschermen en zonneschermen  terrasoverkappingen, terrasschermen en zonneschermen

Wil je een knus zitplekje in je tuin, of ben je uitbater van een horecazaak met terras? De pergola’s met zonwerend doek bieden op beide situaties een antwoord. Zowel de Duostore, Versuz als Air bieden beschutting tegen zon en regen. Je kan het geheel nog aangenamer maken met extra verwarming en verlichting. Noem ons gerust de sfeermakers van het terras.

Opties voor alle soorten terrasoverkappingen

Naast de structuurkeuze, kan je ook opteren om er optionele toevoegingen zoals dimbare verlichting, verwarming en 2-1-systemen bij te nemen. Die maken het leven gewoon een beetje gemakkelijker, zodat jij rustig kan wegdromen op je terras, wanneer je maar wilt.

Jef Remijsen x Harol x Dina Tersago: from Belgium with love

Jef Remijsen voor alle voorbeelden van terrasoverkappingen-op-maat

Toen Bjorn, de kleinzoon van de familie Remijsen, in de zaak stapte, betekende dat de zekerheid van een derde generatie Jef Remijsen. Het bedrijf werd namelijk in 1973 opgericht en werd dorheen de jaren al een bekend begrip in de regio rond Kasterlee, Arendonk, Retie, Oud-Turnhout, Turnhout en Ravels. Anno 2022 staat die boom nog altijd even stevig en Jef Remijsen mag zich dan ook een échte Harol-specialist noemen. Garagepoorten, zonwering, rolluiken, het zit allemaal in het gamma.

Harol

Het uit Diest werkende Harol is een Belgische bedrijf dat werd opgericht in 1946 en haar creatieve ideeën gebaseerd op leefcomfort, energiebesparing, design en veiligheid sindsien altijd is blijven respectern. Harol staat vandaag de dag daarom garant voor precisiewerk, klantenservice en lokaal vakmanschap.

TIP: Harol biedt sowieso 5 jaar garantie aan op álle afgewerkte producten, maar als je je garantiekaart hier invult, dan ontvang je een bon van € 50,00 op je volgende aankoop. Zalig, toch?

Dina Tersago

Misschien ken je haar wel van televisie, radio of de Miss België-posters uit 2001 – ze won toen, maar de Sint-Niklaase Dina Tersago is meer dan dat: ze matcht gelijkgestemde koppeltjes in Boerk zkt Vrouw, tuiniert regelmatig in haar vrije tijd en zet zich daarnaast ook in voor een energiezuinige wereld. Toen ze haar BEN-huis (Bijna Energie-Neutrale woning) wou verkoelen met een zonnescherm, was haar ervaring met de Harol-producten zó goed dat ze meteen Harol Brand Ambassadrice werd.

Kiezen voor Jef Remijsen is dus kiezen voor Harol én Dina Tersago. Ja. Dubbele verrassingen zijn altijd mooi meegenomen, vindt u ook niet?

soorten terrasoverkappingen voorbeelden