Een overdekt terras laten maken om te kunnen genieten van de winterse gezelligheid van je tuin

December is altijd een koude en natte maand. De natste maand zelfs, zo vertelt het KMI je. Als je een terrasoverkapping laat plaatsen, dan moet die tegen de regenval kunnen die deze 31 dagen uit de lucht komt vallen: 100 mm. Een overdekt terras in aluminium laten maken doe je best door een specialist zoals Jef Remijsen. Bij hen kan je een terrasoverkapping laten plaatsen dat tegen een stootje kan tijdens de gure wintermaanden. Vraag vrijblijvend een offerte voor je overdekt terras, zodat je kan genieten van de winterse gezelligheid in je tuin.

offerte overdekt terras aluminium laten maken

Waarom een overdekt terras laten maken een goede idee is…

+ Gebruik- en onderhoudsgemak

Niets is zo erg als een terrasoverkapping laten plaatsen, om dan te zien dat het veel te veel onderhoud vraagt. Als je een offerte voor je overdekt terras aanvraagt, doe dat dan met een zorgeloos en gerust hart. Het onderhoud is namelijk een echte piece of cake bij een overdekt terras in aluminium.

+ Een overdekt terras laten maken op je eigen maat

Jij, klant, bent de állerbelangrijkste persoon voor bedrijven. Alleen jij weet wat jij zelf wilt. Dus kom gerust langs in onze showroom in Turnhout en ontdek wat de mogelijkheden-op-jouw-maat zijn voor je splinternieuw overdekt terras in aluminium.

+ De kracht van een aluminium overdekt terras

Aluminium is van nature in het bezit van een oxidelaag die helpt tegen corrosie. Daarnaast is aluminium een vaak gebruikte grondstof, omdat het niet alleen heel licht, maar ook superstevig is. Die twee spreken elkaar misschien tegen, maar het is zo. Kleine voetbalgoals worden bijvoorbeeld ook van aluminium vervaardigd, zodat spelers ze gemakkelijk op en van het veld kunnen halen bij trainingen en ze stevig blijven staan wanneer er een bal tegen de deklat vliegt. Een overdekt terras in aluminium is dus een uitstekende keuze voor jarenlang genot op je terras én je gras.

Nadelen van een overdekt aluminium dakterras

– Minimalisme heerst

Heb je graag wat meer kleur in je tuin, of misschien iets rustieks in hout, dan is een aluminium dakterras niet de allerbeste idee. Hoewel aluminium ook gepersonaliseerd kan worden, blijft het materiaal echter een minimalistische look aan je huis geven. Het voordeel is weer dat je kan kiezen tussen 3 stijlen. Op die manier is je overdekt terras uit aluminium weer een bron van pure vrijheid.

Waarom Jef Remijsen inschakelen om je overdekt terras te laten maken?

Jef Remijsen leeft voor buiten. Het Kempens-Belgisch familiebedrijf is een gevestigde waarde in de regio rond Arendonk, Kasterlee, Oud-Turnhout, Ravels, Retie, Turnhout, en omstreken, en heeft zich sinds het begin in 1973 dan ook voluit ingezet om een nieuwe betekenis te geven aan de manier waarop mensen naar hun tuin kijken. Jef Remijsen wilt typische tuinclichés vervangen door professionele en op-maat-gemaakte verwondering voor het groen plaatsje in je hart: je terras.