Oprolbaar windscherm voor uw terras

Een windscherm laten plaatsen door Jef Remijsen

Bent u ook een persoon die graag buiten van het zonnetje geniet? En vindt u het ook vervelend dat het soms toch nog te koud is om buiten te zitten door de wind? Jef Remijsen kan u de perfecte oplossing bieden: een oprolbaar windscherm voor uw terras! Jef Remijsen is een erkende Harol-dealer voor de regio Turnhout.

Waarom een windscherm voor mijn terras?

Rol uw windscherm open en u kunt genieten op uw terras van de zon! Doordat het een oprolbaar windscherm is, kunt u tijdens de hete zomerdagen het windscherm opgerold laten zodat die frisse wind u dan wél kan afkoelen.

U dekt gezellig de tafel buiten, maar uw kaarsen waaien steeds uit? Kies dan voor een handige zijdelings windscherm dat makkelijk te monteren en te bedienen is. Het beschermt u tegen de wind en zon en zorgt voor extra privacy. Bovendien valt dit type windscherm in alle mogelijke kleuren te personaliseren!

De voordelen van onze oprolbare windschermen

  • Makkelijk te bedienen windscherm: Onze oprolbare windschermen zijn makkelijk te bedienen, met of zonder automatisatie.
  • Kindvriendelijk windscherm: Je kan je terras makkelijk afschermen voor kleine kinderen. Alle bedieningen en rails zijn veilig en kindvriendelijk.
  • Wind- en zonwerend: Dankzij de zijdelingse positie kan dit windscherm u en uw familie beschermen tegen zon en wind op de meeste plekjes van je terras.
  • Hoogwaardig materiaal: Enkel hoogwaardige doekmaterialen en aluminium profielen zijn gebruikt zodat u jarenlang plezier beleeft aan uw Harol-oplossing.
  • Plaatsbesparende oplossing: Een oprolbaar windscherm neemt een beperkte plaats in, waardoor uw vrije doorloop niet beperkt wordt.

 

Meer weten over een oprolbaar windscherm?

Bij Jef Remijsen zijn we sinds 1973 actief in de buitenbeleving. Zo zijn we een specialist in zonwerende oplossingen, zoals een oprolbaar windscherm. In onze zaak bespreken we graag met u de mogelijkheden en zorgen we voor een onderbouwd advies.

Neem contact met Jef Remijsen om meest geschikte oplossing voor u te selecteren. Of vraag een offerte zodat u meteen een prijs kunt vragen voor uw eigen windscherm! We verwelkomen u graag in onze toonzaal.

 

oprolbaar windscherm terras