Sectionale poorten Hörmann

Verschillende soorten poorten bij Jef Remijsen

Bij Jef Remijsen kunt u terecht voor sectionale poorten van Hörmann en sectionale poorten van Harol. Onze sectionaalpoorten worden steeds op maat uitgevoerd en geplaatst door onze eigen vakmensen die zijn erkend door Hörmann.

Waarom kiezen voor sectionaalpoorten ?

De sectionaalpoorten zijn met de grootste zorg vervaardigd uit de beste materialen, hierdoor kunt u rekenen op een optimaal bedieningscomfort en maximale betrouwbaarheid van sectionaalpoorten.

Deze poorten kunnen uiteraard ook worden uitgerust met automatisatie. Met één druk op de knop kunt u uw sectionaalpoort openen of sluiten. Met een sectionaalpoort van Jef Remijsen kiest u voor tientallen jaren knowhow van twee grote internationale merken.

De voordelen van sectionale poorten

Sectionale poorten zijn dus gemakkelijke garagepoorten die uw levenscomfort verhogen. We sommen de belangrijkste voordelen nog even voor u op.

  • U heeft de keuze tussen een zijdelings schuivende poort of een sectionaalpoort die verticaal opent. Beide poorten zijn plaatsbesparend en zorgen voor een maximale ruimte in en voor uw garage.
  • Sectionale poorten kunnen automatisch bediend worden. U kunt ervoor kiezen om uw poort met uw smartphone of met een afstandsbediening te openen en te sluiten.
  • Daarnaast sluiten deze poorten perfect aan uw woning aan. U kunt ervoor kiezen om met een dubbelwandige Hörmann poort uw woning nog beter te isoleren. Bij Hörmann vindt u superisolerende poorten.
  • Binnen de poorten heeft u de keuze uit wel meer dan 300 kleuren om uw poort af te werken. Bij Hörmann poorten zijn de mogelijkheden voor het ontwerp van uw poort eindeloos. Zo biedt dit merk naast verschillende kleuren ook een reeks motieven aan om het uiterlijk van uw poort vorm te geven. Als u dus kiest voor een poort van Hörmann, voor elke stijl is er een oplossing.

 

Meer weten over onze sectionale poorten?

Wilt u meer weten over ons aanbod van sectionale poorten van Hörmann or Harol? U bent steeds welkom in onze toonzaal. Daarnaast kunt u ook rechtstreeks een vrijblijvende offerte aanvragen of contact met ons opnemen. Ons team helpt u graag verder.

 

sectionale poorten Hormann en Harol