Lamellendak laten plaatsen door Jef Remijsen

Mogelijkheden van een lamellendak

Jef Remijsen levert u een lamellendak op maat en biedt daarnaast ook andere creatieve terrasoplossingen aan. Denk bijvoorbeeld aan een terrasoverkapping met een lamellen. De lamellen zijn kantelbaar dus de mogelijkheden zijn zeer divers. Met een lamellendak kunt u heel gemakkelijk spelen met het zonlicht en de juiste sfeer maken.

Jef Remijsen levert maatwerk. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een perfect passende terrasoverkapping met een optimaal gebruiksgemak. Vraag gerust naar onze terrasoplossingen met lamellen. Kies voor de Umbris terrasoverkapping met lamellendak en u kiest voor een neerslag bestendige overkapping met kantelbare lamellen.

De voordelen van een lamellendak

Niet alleen in woningen, maar ook op de terrassen van uw horecazaken is een lamellendak een echte meerwaarde voor uw buitenleven. Dit soort zonnewering ontlast u niet enkel van zonnestralen. We sommen de vele voordelen even voor u op.

  • U kunt de hoeveelheid lichtinval zelf regelen: wilt u wat meer schaduw of geniet u net graag van een extra laagje zon?
  • Het is bestand tegen weersinvloeden.
  • Wanneer het dak volledig gesloten is, is het ook waterdicht. Zo kan het lamellendak functioneren als een extra buitenveranda.
  • Deze terrasoverkapping is beschikbaar in alle kleuren. Zo kunt u steeds bepalen welke kleuren uw situatie het beste passen.
  • De warmte van overdag blijft beter bewaard onder een lamellendak. Op die manier kunt u gezellig buiten blijven zitten na zonsondergang.
  • Het stijlvolle ontwerp van deze terrasoverkapping zorgt voor een moderne toets en kan naar hartenlust ingericht worden.

 

Jef Remijsen plaatst uw lamellendak

Een terrasoverkapping met een lamellen laat u best plaatsen door een specialist in terrasoverkappingen, zoals Jef Remijsen. Sinds 1973 staat Jef Remijsen bekend om vakmanschap en kwaliteitsproducten van duurzame materialen. Bovendien bent u bij het team van Jef Remijsen verzekerd van een klantgerichte service.

 

Meer weten?

Heeft u interesse in een terrasoverkapping met lamellendak op maat? Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan naar +32 (0)14 41 75 71 of maak gebruik van het contactformulier op de website. Wij nemen dan contact met u op.

 

lamellendak