Moderne en strakke Harolscreens

Harol screens op maat gemaakt

De Harolscreens zijn geschikt voor elk huis. De screens kunnen namelijk op maat van uw ramen gemaakt worden. Harolscreens worden gemaakt van duurzame materialen, zodat u er lang plezier van zult hebben. Gaat er onverwacht toch iets kapot, dan kunt u rekenen op onze klantgerichte service.

Deze moderne en strakke oplossing zijn de ideale manier om de warmte van de zon in uw kantoorgebouw, woning of horecaruimte buiten te houden. Daarnaast zijn de Harol screens eenvoudig te monteren in elk raamprofiel.

De voordelen van Harolscreens en zonneschermen

Harolscreens bestaan in verschillende vormen, maten en kleuren. Zo kunt u kiezen voor opbouwscreens, inbouwscreens of voorzetscreens. Alle Harol screens bevatten naast een strak design nog een heleboel andere voordelen. We sommen ze even voor u op.

  • Dankzij deze zonwerende oplossing houdt u de warmte van de zon buiten in de warme maanden. In de koude maanden is het een extra isolatielaag en houdt het de warmte net binnen.
  • De Harol screens zijn beschikbaar in meer dan 300 kleuren en structuurkleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Daarnaast zijn deze Harolscreens bestendig tegen windstoten tot wel 140 km/uur.
  • Insecten buitenhouden is ook een eenvoudig klusje met deze schermen.
  • Wanneer u kiest voor een voorzetscreen, komen er geen breek- of elektriciteitswerken aan te pas.
  • Naast de elektrische bediening, kunt u ook kiezen voor Harol screens op zonne-energie.

Harolscreens van een specialist

Sinds 1973 is Jef Remijsen actief als leverancier en installateur van zonneschermen, rolluiken en poorten op maat. Dankzij deze jarenlange ervaring en klantgerichte service, staat het familiebedrijf Jef Remijsen dan ook bekend als dé verdeler van Harolscreens in België. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. We denken graag met u mee.

Meer informatie over Harolscreens?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voordelen van de producten in ons assortiment. Kom eens een kijkje nemen in onze toonzaal in Turnhout. Onze ervaren medewerkers staan graag voor u klaar met een deskundig advies. Hebt u vragen? Stel ze ons gerust en neem contact met ons op via +32 (0)14 41 75 71 of maak gebruik van het contactformulier op de website. Vraag ook meteen een vrijblijvende offerte.

 

Harolscreens