Prijzen sectionale poorten

Bij Jef Remijsen zijn de prijzen voor sectionale poorten zeer gunstig. Op het gebied van zonwering, rolluiken en poorten is Jef Remijsen al sinds 1973 een begrip in en rond Turnhout. Jef Remijsen is een echt familiebedrijf waar u zeker bent van deskundig advies op het gebied van zonwering, rolluiken en diverse poorten.

Wat zijn de prijzen voor sectionale poorten?

De prijzen van onze sectionale poorten zijn vanzelfsprekend vergeleken met de kwaliteit die wij leveren. Wij zijn een erkend dealer van het merk Harol en een verdeler van Hörmann-poorten. Hörmann is een topmerk. Toch zullen de prijzen voor sectionale poorten u niet teleurstellen. U geniet van een poort met optimaal bedieningscomfort en maximale betrouwbaarheid. Wij kunnen uw poort uitrusten met de door u gewenste automatisering. Behalve voor sectionale poorten, kunt u bij ons ook terecht voor kantelpoorten en zijdelings schuivende poorten.

Jef Remijsen is een erkend dealer van topproducten op het gebied van zonwering. Denk maar aan uitvalschermen, knikarmschermen, zonnescreens, diverse horren, lamellen, plisségordijnen en meer. Ons aanbod is zeer uitgebreid en ook onze service is van hoge kwaliteit. Ons eigen team kan al uw producten vakkundig installeren en wanneer nodig herstelwerkzaamheden uitvoeren.

De voordelen van sectionale poorten

Sectionale poorten zijn niet alleen modern, geautomatiseerd en veilig. Ze zorgen voor een heleboel voordelen.
We sommen ze even voor u op.

  • De automatisatie van uw poort, waardoor u uw poort kunt bedienen via uw smartphone of via de afstandsbediening. Hierdoor verbetert uw comfort. Daarnaast kunt u uw poort zelfs koppelen aan uw domotica-systeem.
  • De sectionale poorten zijn goed geïsoleerd, zowel thermisch als akoestisch.
  • Een sectionale poort wordt uiteraard op maat gemaakt. Zo sluit deze perfect aan bij uw woning. Ook voor het ontwerp heeft u veel keuzemogelijkheden. De poorten zelf zijn in wel meer dan 300 kleuren beschikbaar.
  • Er bestaat daarnaast ook een XL-uitvoering, waarbij u zelfs de grootste garages kunt voorzien van een handig systeem.
  • Tot slot bestaan er ook sectionale poorten die zijdelings sluiten.

 

Meer weten over de prijzen van sectionale poorten?

U kunt geheel vrijblijvend informeren naar de prijzen van onze sectionale poorten. Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier. U kunt ons voor meer informatie ook bereiken via telefoonnummer 014 / 41 75 71 of per e-mail: info@jefremijsen.be. Of kom bij ons langs aan de Slagmolenstraat 158-160 in Turnhout.

 

prijzen sectionale poorten