Zonnetent laten plaatsen door Jef Remijsen

De eigenschappen van een zonnetent

Een zonnetent is een efficiënte zonnewering. Bij Jef Remijsen kunt u een exemplaar aanschaffen waarmee u uw zwembad of terras op een efficiënte manier beschermt tegen warmte en uv-straling. Op die manier werkt een zonnetent isolerend en kunt u de warmte buitenhouden. De zonnetenten zijn van het toonaangevende merk Harol.

Harol is al vele jaren toonaangevend op het gebied van zonnewering. Een Harol zonnetent kan volledig naar uw wens worden afgeleverd en plaatsen. De tent kan bijvoorbeeld geautomatiseerd worden. Dit betekent dat deze automatisch uitrolt als de zon schijnt en als het regent of hard waait weer terug inrolt. Er zijn ook vele andere mogelijkheden, waarover wij u graag adviseren. Wij verwelkomen u dan ook graag in onze showroom in Turnhout.

De voordelen van een zonnetent

Deze zonwerende oplossing is toepasbaar in woningen en horecazaken. Ook veel winkels plaatsen een zo’n tent om zo de overbodige zonnestralen buiten te houden. Net zoals elke zonwering levert een zonnetent een heleboel voordelen op.

  • Verkrijgbaar in wel meer dan 300 kleuren. Een zonnetent van bij Jef Remijsen past dus voor iedere woning en voor elke stijl.
  • Net zoals een knikarmscherm of bij zonnescreens kunt u ervoor kiezen om weersgebonden sensors toe te voegen. Op die manier blijft uw zonwering beschermd van weersveranderingen.
  • Bij een zonnetent is er meestal een vrije doorloop mogelijk. Dit is ideaal wanneer u uw buitenleven een boost wilt geven.
  • De warmte van de zon blijft na zonsondergang nog rondzweven onder uw tent. Zo kunt u na een gezellige dag nog ten volle genieten van uw terras.
  • Tot slot kan een dit soort tent ook vervelende of verblindende zonnestralen uit uw leefruimte weghouden.

 

Meer weten?

Een zonnetent van Harol laat u door Jef Remijsen leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Deze is van topkwaliteit en verkrijgbaar bij Jef Remijsen in Turnhout. Bij Jef Remijsen bent u verzekerd van een deskundig advies, zodat u kiest voor het product dat perfect aansluit op uw persoonlijke wensen. Bent u benieuwd naar onze (vele andere) mogelijkheden? Bel dan naar 014 / 41 75 71 of stuur een e-mail naar info@jefremijsen.be.

 

zonnetent