Screens als zonnewering

Screens laten plaatsen door Jef Remijsen

Screens vormen een effectieve manier van zonwering. Bij Jef Remijsen kunt u deze producten voor een zeer gunstige prijs aanschaffen. Bovendien kunt u bij Jef Remijsen rekenen op een deskundig advies. Ons bedrijf is al sinds de jaren zeventig van de twintigste eeuw een begrip in Turnhout. U kunt bij Jef Remijsen niet alleen terecht voor zonwering, maar ook voor rolluiken en poorten. Bovendien geven wij u graag een deskundig advies.

Screens afgestemd op uw wensen

Zonwering moet goed aansluiten op uw wensen. Wij zorgen, onder andere door screens te leveren dat u altijd kunt genieten van uw terras of veranda. Op het gebied van zonwering leveren wij niet alleen screens. Ook buitenjaloezieën, terrasoverkappingen of bijvoorbeeld een vrijstaande tweezijdige zonnewering, die zonder bevestigingsmuur te plaatsen is. Daarnaast hebben wij diverse rolluiken voor u in ons assortiment. Deze artikelen zorgen er niet alleen voor dat uw woning koel blijft in de zomer.

De voordelen van screens

  • De screens worden op maat gemaakt, zodat ze de perfecte aanvulling zijn op uw woning of kantoorgebouw.
  • Onze Harol screens zijn beschikbaar in wel 300 kleuren. Kies dus het zonnescherm dat bij u past.
  • Het is makkelijk om op deze manier storende zonnestralen buiten te houden.
  • Daarnaast kunt u ervoor kiezen om deze screens uit te rusten met sensors. Op die manier sluiten ze bij windstoten of regenbuien en worden ze dus beter beschermd.
  • Zowel op kantoor als in uw privéwoning vormen deze zonwerende oplossing een meerwaarde.
  • Met een automatische bediening verbetert ook uw levenskwaliteit.
  • Zonnescreens fungeren als een barrière tegen ongewenste indringers en kunnen inbrekers ontmoedigen.
  • Maximale privacy, zonder toegevingen te doen aan het natuurlijke licht dat naar binnen komt. U kunt ongestoord ontspannen zonder nieuwsgierige blikken van buitenaf.

 

Meer informatie?

Voor nadere informatie over onze screens kunt u contact opnemen met Jef Remijsen. U kunt ons telefonisch bereiken via 014 / 41 75 71 of per e-mail: info@jefremijsen.be en ons contactformulier.

 

screens