Zonneweringen specialist

Zonnweringen laten plaatsen door Jef Remijsen

Jef Remijsen is leverancier van zonneweringen sinds 1973. In die tijd zijn er veel veranderingen geweest in de markt en dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke merken goede producten leveren. Jef Remijsen levert zonneweringen, terrasoverkappingen en poorten van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Het is natuurlijk heerlijk als het zonnetje schijnt, maar soms wilt u de zon ook buiten houden. Met de zonneweringen die u worden geleverd door Jef Remijsen, heeft u de touwtjes zelf in handen. U bepaalt de hoeveelheid licht die in huis komt. Vraag naar de mogelijkheden die Jef Remijsen te bieden heeft op het gebied van zonneweringen.

Zonneweringen van topkwaliteit

Harol is een van de beste merken in de branche en daarom is Jef Remijsen is erkend Harol-dealer. Bij Jef Remijsen vindt u verschillende soorten zonweringen. Denk hierbij aan:

  • Uitvalschermen: Deze zonwerende oplossing blokkeert het zonlicht zonder dat u uw uitzicht verliest.
  • Knikarmschermen: Deze plaatsbesparende zonwering zorgt voor wat schaduw bij terrasjesweer.
  • Zonnescreens: Deze screens houden de zon voor elk kantoorgebouw of woning buiten.
  • Verandazonwering: Geen zonovergoten veranda meer. Dankzij deze zonwering kunt u steeds genieten van uw veranda.
  • Terrasoverkappingen: Hier kunt u kiezen voor een losstaande terrasoverkapping, zoals een lamellendak, of voor een aangebouwde terrasoverkapping.
  • Buitenjaloezieën: Met een tijdloos ontwerp laten buitenjaloezieën het licht wel binnen, en houden ze tegelijk de warmte buiten.

 

De voordelen van zonneweringen

De zon kan heerlijk zijn, en de Belgische zomers worden steeds warmer en warmer. Genieten van uw buitenleven wordt makkelijker met de juiste zonneweringen. Onze zonneweringen kunt u zowel manueel als automatisch bedienen. Ook kunt u ervoor kiezen om heel wat zonwerende oplossingen te voorzien van sensoren. Op die manier wordt uw zonwering beschermd tegen regenbuien of windstoten.

Daarnaast zijn de zonneweringen van Harol in wel meer dan 300 kleuren beschikbaar. Zo zijn deze oplossingen voor iedere woning de perfecte aanvulling.

Meer informatie over zonneweringen

Wij vertellen u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van onze zonneweringen op maat. Bezoek onze toonzaal in Turnhout. Voordat u ons bezoekt, kunt u al een offerte laten maken. Hebt u vragen over onze zonweringen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +32 (0)14 41 75 71 of u kunt gebruik maken van het contactformulier op de website.

 

zonneweringen