Vraag een vrijblijvende offerte
voor Harol, Hormann of andere producten!

Een eerlijke offerte voor Harol producten

Wilt u graag een offerte voor producten van HarolHörmann of één van onze andere merken? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij zorgen dat u onze beste prijs krijgt voor uw Harol zonwering, Harol rolluiken, Hörmann poort of terrasoplossing! Afhankelijk van uw vraag maken wij eerst een afspraak met u.

Hoe gaan we te werk nadat u een offerte heeft aangevraagd?

We zorgen voor een vlotte verwerking van uw aanvraag. Nadat u via het formulier uw offerte voor Harol producten aangevraagd heeft, bekijken we deze aanvraag eerst intern. We gaan na in welke oplossingen u geïnteresseerd bent en contacteren u wanneer we nog vragen hebben.

Hoe vergelijkt u een offerte voor Harol producten?

Een geïnformeerd man of vrouw, is er twee waard. We vinden het dan ook niet meer dan vanzelfsprekend dat u bij meer bedrijven een vrijblijvende offerte voor uw Harol of Hörmann producten aanvraagt. Toch raden we u aan om deze offertes steeds grondig te vergelijken. We geven u enkele tips om deze vergelijking te maken:

  • Kijk goed na wat er in de offerte opgenomen is. Wordt er enkel de aankoop of ook de installatie van uw Harol of Hörmann producten in voorzien?
  • Kies voor een bedrijf met kennis van zaken. Met meer dan 45 jaar ervaring is Jef Remijsen specialist in zonwering, terrasoplossingen, sectionale poorten en meer.
  • Vergelijk niet enkel de offerte met Harol of Hörmann producten, ga ook eens kijken naar de realisaties.
  • Zorg ervoor dat de offerte met Harol producten steeds schriftelijk opgesteld is. Daarnaast gaat u een vage offerte best ook uit de weg.

Jef Remijsen garandeert kwaliteit

Ons bedrijf staat voor kwaliteit. Voor uw zonwering, sectionale poort, rolluiken, raamdecoratie of terrasoplossingen werken we met hoogstaande merken, zoals Velux, Harol en Hörmann. Heeft u nog een vraag over onze producten? Dan kunt u steeds contact met ons opnemen.

offerte Harol offerte Hormann