Velux rolluiken en rolgordijnen

Makkelijk verduisteren met Velux rolluiken

Zou u graag uw woning makkelijk kunnen verduisteren, beschermen tegen ongewenste bezoekers en natuurlijk ook lekker koel houden tijdens de warme zomerdagen? Dan heb je hier bij Jef Remijsen een goede partner gevonden voor uw Velux rolluiken of Velux rolgordijnen!

Jef Remijsen is een verdeler van Velux rolluiken en rolgordijnen, en ook een verdeler van de rolluiken van Harol. U kunt uw rolluik of rolgordijn ook automatiseren én koppelen aan een afstandsbediening. Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Deze rolluiken beschermen uw woning niet alleen tegen fel zonlicht, maar ook tegen ongewenste bezoekers. Jef Remijsen geeft u graag een deskundig advies over de mogelijkheden.

Meer informatie over een VELUX rolluik of rolgordijn?

Bij Jef Remijsen geven we u graag een deskundig advies over de verschillende mogelijkheden met Velux rolluiken of met een Velux rolgordijn. Neem contact op met onze medewerkers om de meest geschikte oplossing voor uw rolluiken te selecteren. Of vraag een offerte, zodat u meteen een duidelijk en eerlijk inzicht krijgt op onze prijzen.

 

Velux

Waarom Velux rolluiken een meerwaarde zijn voor uw woning

Deze rolluiken zijn een absolute meerwaarde voor uw woning. En wel hierom:

  • Ze beschermen uw privacy en zorgen voor een optimale verduistering.
  • Deze rolluiken zijn eenvoudig te installeren en zijn op elk Velux dakvenster compatibel.
  • De hoogstaande productkwaliteit wordt door meer awards bewezen.

 

Rolluiken en rolgordijnen, niet onze enige oplossingen

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van deze geweldigerolluiken. In ons gamma vindt u een ruime keus aan voorzetrolluiken, maar ook opbouw-, inbouwrolluiken, rolhekken en rolpoorten. Rolluiken dienen niet alleen voor het verduisteren van uw woning, maar houden ook veel warmte buiten.

Wij bieden onder meer een oplossing voor elk probleem dat de kop kan opsteken wanneer u een Velux rolluik wilt plaatsen. Door de schuine opbouw van een dakraam is het een echte uitdaging om deze te voorzien van rolluiken. Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen voor elk soort dakraam.

 

Meer weten over onze rolluiken en rolgordijnen?

Voor meer informatie over onze rolluiken of onze andere producten kunt u contact opnemen met ons bedrijf. Dit kunt u doen per e-mail: info@jefremijsen.be, per telefoon 014 41 75 71 of via ons contactformulier. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

velux rolluiken met velux rolgordijnen