Oprolbaar zonnescherm

Een oprolbaar zonnescherm van hoge kwaliteit

Jef Remijsen levert u een oprolbaar zonnescherm waar u jarenlang plezier van hebt. Als u last hebt van de zon, denk dan aan zonwering van Jef Remijsen. Een oprolbaar zonnescherm is dan een ideale oplossing. Het is niet alleen mooi en functioneel, maar neemt ook weinig ruimte in beslag. Dat maakt dit soort zonnescherm een ideale keuze.

Oprolbaar zonnescherm laten plaatsen door Jef Remijsen

Jef Remijsen levert al sinds 1973 zonneschermen, rolluiken en poorten. Dankzij onze ervaring en het nodige vakmanschap kunt u rekenen op producten van goede kwaliteit. Bovendien is Jef Remijsen een erkend Harol-dealer. Harol maakt elk zonnescherm van duurzame materialen zodat het vele jaren meegaat. Mocht er onverwacht toch iets hersteld moeten worden, dan kunt u rekenen op onze service en uitstekende garantievoorwaarden.

 

De voordelen van een oprolbaar zonnescherm

Een zonnescherm dat kan oprollen is een praktische oplossing om de zon, en vooral de warmte van de zon, buiten te houden. Wanneer u kiest voor een knikarmscherm, een uitvalscherm, zonnescreens of zelfs een lamellendak, zult u de voordelen hiervan ervaren. Afhankelijk van de oplossing die u kiest, kunnen de voordelen verschillen. We sommen ze even voor u op.

  • U kunt ervoor kiezen om uw zonnescherm manueel of automatisch te bedienen.
  • U kunt kiezen voor een losstaand oprolbaar zonnescherm, zoals bij een lamellendak. Of u kunt kiezen voor een meer klassiekere oplossing, zoals een uitvalscherm.
  • Vervolgens kunnen we sensors plaatsen op uw zonwering. Deze detecteren de hevige wind of regenbuien en beschermen zo uw zonnescherm.
  • De meeste oprolbare zonneschermen zijn een plaats besparende oplossing. Wanneer u geen schaduw wilt voorzien, kunt u de zonwering gewoon oprollen.
  • Daarnaast zijn deze oplossingen in meer dan 300 kleuren beschikbaar. Op die manier vindt iedereen zijn gading bij ons.
  • Niet alleen voor woningen, maar ook voor horecazaken of winkels biedt een zonnescherm een meerwaarde.

 

Meer informatie?

Wij vertellen u graag meer over het oprolbaar zonnescherm dat voor u op maat gemaakt kan worden. Neem meteen contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0)14 41 75 71 of vul ons contactformulier in. Vraag ook meteen een vrijblijvende offerte aan.

 

oprolbaar zonnescherm