Zonwering laat je horeca zaak jaar-in-jaar-uit renderen: vraag snel een offerte

Als je overweegt om zonwering of een overdekt terras te laten plaatsen voor je horeca-zaak, vraag je best een op maat offerte voor zonnewering of overdekt terras voor horeca aan bij Jef Remijsen. Zonwering of een terrasoverkapping kan een echte boost geven aan je zaak en je klanten. Maar dat is niet de enige reden waarom je je offerte voor zonnewering of overdekt terras voor horeca zou kunnen aanvragen bij ons, hoor. Lees gerust verder en rek je topseizoen uit tot zijn optimale kracht.

Weet je nog, toen de coronaregels werden verstrengd en horecazaken open konden, maar ze slechts een aantal mensen per vierkante meter mochten ontvangen? Wel, de overheid gaf op dat moment weer de toestemming aan bars, restaurants en cafés om hun terrassen te gebruiken, en dus een grotere oppervlakte (en dus meer cliënteel) te kunnen bereiken. Zaakvoerders met zonwering en een eigen overdekt terras kwamen toen te weten hoe handig en coronaverlies-drukkend hun investeringen wel niet waren.

Waarom zou ik voor zonwering in mijn horeca-zaak gaan?

Zomers-koel geschaduwde zonwering voor de horeca-sector

BAM! Het is volle zomer, de westelijke avondzon staat laag tegen de grond en schijnt niet alleen recht in de ogen van sommige klanten, maar ook in die van je personeel. En opdienen met de zon in je ogen, dat is niet gemakkelijk. Ge dus gerust voor zonwering in je horeca-zaak en nodig het comfort van je klanten weer uit voor een hapje en een drankje. Mmm…

Zonwering voor de horeca als privacyfilter

Heeft je bar, café of restaurant een vervelend gemonteerd raam aan de zijkant, waardoor klanten bijvoorbeeld op je leeggoedstock kijken, dan kan zonwering op zo’n moment ook als filter dienen. Zo blijven je klanten lekker gezellig hun drankje opdrinken en hoeven ze niet te kijken naar flesjes die komen en gaan, en komen en gaan, en komen en gaan,…

Btw-voordeel in je offerte zonwering voor je horeca-zaak

Als eigenaar van een bar, café of restaurant kan je je investering in zonwering voor je horeca-zaak gemakkelijk inbrengen. De kost ervan beloont je niet alleen op korte, maar ook op lange termijn. Een investering die helemaal terug tot bij jou komt. En investeren in jezelf, dat is volgens Warren Buffet het állerbeste dat je kan doen.

Waarom heeft mijn bar/café/restaurant een overdekt terras nodig?

Door weer en wind, met een ijskoude pint

De voornaamste reden waarom bar-, café- en restauranteigenaars beslissen om te investeren in een overdekt terras, speciaal ontworpen voor de horeca, is te linken aan het jaarlijks bedrijfsplan om de minder drukke maanden, wanneer het giet, waait en lichtjes stormt, alsnog café-comfortabel te maken voor iedereen die dan de moed vindt om tóch nog een pint te gaan pakken. Jij ook eentje? Garçon…

Haal meer uit je offerte “overdekt terras voor horeca”

Maar uiteraard speelt de oppervlakte ook een grote rol. In de toekomst mogelijk herhalende coronatijden van verlies worden dan gedrukt, omdat de buitenlucht je zaak weer bezoekveilig maakt. Daarnaast heb je waarschijnlijk wel al eens naar de overvolle terrassen in augustus gekeken en dacht je toen:”Hmmm… Dat wil ik ook.” Wel, met een overdekt terras voor je horeca-zaak kan dat.

Vraag een offerte overdekt terras of zonwering voor horeca aan bij Jef Remijsen, en hang je “wij zijn open”-bord alvast maar op.

Een overdekt terras voor je horeca-zaak, een bron van frisse lucht voor je personeel

Als je werknemers regelmatig een paar stapjes in de buitenwereld kunnen nemen, dan zal die frisse lucht hen niet alleen blijer maken, maar ook harder laten werken. Want werkkrachten die zich goed voelen, presteren ook beter. Nodig je personeel dus zeker uit voor een drankje en wijd je splinternieuw terras samen in. Schol!

 

offerte zonwering horeca - offerte overdekt terras horeca