Zonnescreens maken de zomer aangenamer

Specialist in zonnescreens

Zonneschermen, zonneluifels, zonnetenten, zonwering screens, het valt allemaal onder de verzamelnaam van zonnescreens. Wilt u in de zomer ook buiten genieten van het goede weer zonder in de brandende zon te moeten zitten? Dan ben je bij Jef Remijsen aan het juiste adres, want wij zijn specialist in zonneschermen!

Jef Remijsen levert u een zonnescreen voor buiten van een zeer hoogwaardige kwaliteit voor een verrassend lage prijs. Sinds 1973 leveren wij in de gehele regio producten zoals zonweringen, rolluiken en poorten waar u jaren mee vooruit kunt. Velen gingen u dan ook voor en ze lieten door Jef Remijsen een zonnescreen plaatsen. Vraag ons gerust naar de verschillende mogelijkheden.

Waarom kiezen voor zonneschermen of zonnescreens?

Zonnescreens zijn een effectieve manier van zonwering. Wij zijn een erkend Harol-dealer. Als u een zonnescherm, zonnetent of zonneluifel van dit merk laat plaatsen, dan bent u verzekerd van een zonnescherm dat gemaakt wordt van duurzame materialen. Hierdoor gaan onze zonneschermen lange tijd mee en zult u er jarenlang plezier van hebben.

 

Zonnescreens van hoge kwaliteit

Jef Remijsen is erkend Harol-dealer. Wanneer u zonnescreens laat plaatsen van dit merk, bent u verzekerd van een scherm dat gemaakt wordt van duurzame materialen. Daardoor gaat het zonnescreen lang mee en heeft u er jarenlang plezier van. Mocht er onverhoopt toch iets aan kapot gaan, dan kunt u terugvallen op de uitstekende garantie van Jef Remijsen en de herstelling wordt snel en vakkundig uitgevoerd.

 

Andere voordelen van zonneschermen

  • Gebruik uw zonnescreens om de ruimte te verduisteren. Heel handig in een slaapkamer of in een vergaderruimte.
  • Last van lichtinval in uw home office? Met een lichtgekleurde zonnescreen kunt u deze beperken.
  • Onze Harol zonnescreens komen voor in wel 300 RAL-kleuren. Hierdoor kunt u steeds uw zonnescreens afstemmen op uw woning, kantoorgebouw of horecazaak.
  • Voor zowel moderne als tijdloze woningen vindt u een zonnescherm dat bij uw stijl past.

 

Meer weten over uw zonnescreen?

Wilt u graag weten wat een zonnescreen gaat kosten? Vraag dan een offerte aan! Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Bel dan naar +32 (0)14 41 75 71 of maak gebruik van het contactformulier op de website.

 

zonnescreen - zonneluifels - zonneschermen