Zonnescreens maken de zomer aangenamer

Specialist in zonnescreens

Zonneschermen, zonneluifels, zonnetenten, zonwering screens, het valt allemaal onder de verzamelnaam van zonnescreens. Wilt u in de zomer ook buiten genieten van het goede weer zonder in de brandende zon te moeten zitten? Dan ben je bij Jef Remijsen aan het juiste adres, want wij zijn specialist in zonneschermen!

Jef Remijsen levert u een zonnescreen voor buiten van een zeer hoogwaardige kwaliteit voor een verrassend lage prijs. Sinds 1973 leveren wij in de gehele regio producten zoals zonweringen, rolluiken en poorten waar u jaren mee vooruit kunt. Velen gingen u dan ook voor en ze lieten door Jef Remijsen een zonnescreen plaatsen. Vraag ons gerust naar de verschillende mogelijkheden.

Waarom kiezen voor zonneschermen of zonnescreens?

Het is een effectieve manier van zonwering. Wij zijn een erkend Harol-dealer. Als u een zonnescherm, zonnetent of zonneluifel van dit merk laat plaatsen, dan bent u verzekerd van een zonnescherm dat gemaakt wordt van duurzame materialen. Hierdoor gaan onze zonneschermen lange tijd mee en zult u er jarenlang plezier van hebben.

 

Zonnescreens van hoge kwaliteit

Jef Remijsen is erkend Harol-dealer. Wanneer u zonnewering laat plaatsen van dit merk, bent u verzekerd van een scherm dat gemaakt wordt van duurzame materialen. Daardoor gaat het lang mee en heeft u er jarenlang plezier van. Mocht er onverhoopt toch iets aan kapot gaan, dan kunt u terugvallen op de uitstekende garantie van Jef Remijsen en de herstelling wordt snel en vakkundig uitgevoerd.

 

Andere voordelen van zonneschermen

Zonneschermen, ook wel zonneluifels genoemd, bieden verschillende voordelen voor zowel binnen als buiten. Enkele voordelen van zonneschermen zijn:

 • Bescherming tegen de zon: Zonnescreens creëren een schaduwrijk gebied buiten, waardoor u kunt genieten van uw tuin of terras, zelfs op zonnige dagen. Ze bieden bescherming tegen direct zonlicht en verminderen de kans op zonnebrand en oververhitting.
 • Warmtewering: Zonneschermen verminderen de hoeveelheid warmte die uw huis binnendringt. Hierdoor blijft uw huis koeler, wat resulteert in een comfortabelere leefomgeving tijdens warme zomerdagen. Dit kan helpen om de behoefte aan airconditioning te verminderen en energie te besparen.
 • Energierendement: Door het verminderen van de hoeveelheid zonlicht en warmte die uw huis binnenkomt, kunnen zonneschermen helpen om de energie-efficiëntie te verbeteren. Hierdoor kunt u mogelijk uw energieverbruik verminderen en kosten besparen op koeling.
 • Privacy: Zonneschermen bieden privacy in uw buitenruimte. Ze kunnen voorkomen dat nieuwsgierige blikken van buitenaf uw tuin of terras binnendringen, waardoor u ongestoord van uw buitenruimte kunt genieten.
 • Bescherming van meubels en interieur: Zonneschermen verminderen de blootstelling van uw meubels, vloeren en andere interieurelementen aan direct zonlicht. Dit kan helpen verkleuring en veroudering van uw interieurmaterialen te voorkomen, waardoor ze langer meegaan en hun oorspronkelijke uitstraling behouden.
 • Verbeterde esthetiek: Zonneschermen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en ontwerpen, waardoor u uw buitenruimte kunt personaliseren en esthetisch aantrekkelijke elementen kunt toevoegen aan uw huis. Ze kunnen ook de buitenkant van uw woning verfraaien en waarde toevoegen aan het totale ontwerp.
 • Weersbestendigheid: Zonneschermen zijn doorgaans gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, wind en zon. Dit zorgt ervoor dat ze lang meegaan en blijven functioneren, zelfs bij blootstelling aan de elementen.
 • Een ruime keuze aan kleuren: Onze Harol zonnescreens komen voor in wel 300 RAL-kleuren. Hierdoor kunt u steeds uw zonnescreens afstemmen op uw woning, kantoorgebouw of horecazaak.
 • Tijdloos: Voor zowel moderne als tijdloze woningen vindt u een zonneluifel of screen dat bij uw stijl past.

Het gebruik van zonneschermen biedt vele voordelen, waaronder bescherming tegen de zon, warmtewering, energiebesparing, privacy en verbeterde esthetiek. Door te investeren in zonneschermen kunt u uw buitenruimte maximaliseren en profiteren van een comfortabelere en aantrekkelijkere leefomgeving.

 

Bij het kopen van zonnescreens, zonneluifels of zonneschermen is het belangrijk om op verschillende aspecten te letten. Hier zijn enkele punten waar u rekening mee kunt houden:

 • Kwaliteit van het materiaal: Het is essentieel om te kijken naar de kwaliteit van het materiaal waarvan de zonnescreens zijn gemaakt. Zorg ervoor dat ze gemaakt zijn van duurzame en weerbestendige materialen die bestand zijn tegen zonlicht, vocht en andere omgevingsfactoren. Op deze manier kunnen de zonnescreens lang meegaan en hun efficiëntie behouden zonder te vervagen, barsten of verkleuren.
 • Afmetingen en pasvorm: Meet de ruimte waarin u de zonnescreens wilt installeren om ervoor te zorgen dat ze goed passen en de gewenste oppervlakte bedekken. Houd rekening met zowel de breedte als de hoogte van de zonnescreens om ervoor te zorgen dat ze voldoende schaduw bieden en het gewenste esthetische uiterlijk hebben.
 • Bedieningsgemak: Overweeg het type bedieningssysteem dat u verkiest voor de zonnescreens. Er zijn handmatige en elektrische bedieningsmechanismen beschikbaar, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Handmatige systemen zijn meestal eenvoudiger en goedkoper, terwijl elektrische systemen handiger kunnen zijn in termen van gebruiksgemak. Zorg ervoor dat het gekozen bedieningssysteem soepel functioneert en gemakkelijk te gebruiken is.
 • Garantie: Controleer de garantie die wordt geboden door de fabrikant. Een goede garantie is belangrijk om eventuele fabricagefouten te dekken en ervoor te zorgen dat u bij problemen gebruik kunt maken van de garantieservice. Lees de garantievoorwaarden zorgvuldig door om te begrijpen welke soorten schade wel en niet worden gedekt en hoe lang de garantieperiode is.
 • Onderhoud: Informeer naar het onderhoud dat de zonnescreens nodig hebben en bepaal of dit past bij uw levensstijl. Sommige zonnescreens vereisen regelmatig onderhoud, zoals schoonmaken en smeren van onderdelen, terwijl andere weinig tot geen onderhoud vergen. Houd rekening met uw beschikbare tijd en resources om ervoor te zorgen dat het gekozen type onderhoud haalbaar is voor u.

Door rekening te houden met deze verschillende aspecten kunt u de juiste keuze maken bij de aankoop van zonnescreens, zonneluifels of zonneschermen. Zorg ervoor dat u kijkt naar de kwaliteit van het materiaal, de afmetingen en pasvorm, het bedieningsgemak, de garantie en de onderhoudsvereisten om de zonnescreens te vinden die aan uw behoeften voldoen en lang meegaan.

 

Meer weten?

Wilt u graag weten wat een zonnescreen gaat kosten? Vraag dan een offerte aan! Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Bel dan naar +32 (0)14 41 75 71 of maak gebruik van het contactformulier op de website.

 

zonnescreen - zonneluifels - zonneschermen