Je offerte voor rolluiken, hoe gaat dat nu eigenlijk in zijn werk?

Wil je een offerte voor rolluiken aanvragen? Dan is augustus een heel goede maand om je offerte aan te vragen om nieuwe rolluiken te kopen. Op die manier krijg je alles nog tegen de winter geregeld en geef je de Jef Remijsen-installateurs ook genoeg montage- en planningstijd, zodat jij binnen enkele maanden weer zorgeloos de kou kan trotseren.

Maar er is meer. Onze Harol rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en uitvoeringen. Want je nieuwe rolluiken kopen, dat doe je in de stijl van rolluiken die bij jou past. Laten we beginnen bij het begin…

Een offerte voor rolluiken die het best bij jou passen

Voorzetrolluiken: Een rolluik in voorzetvorm is de simpelste en goedkoopste manier om toch nog van je leefruimten te genieten. Omdat de kast van een voorzetrolluik, en dus ook het luik zelf, gewoon voor de ramen wordt gemonteerd, is dat eigenlijk ook een klus dat de Handige Harry in zijn eentje kan klaren.

Voorbouwrolluiken: De ideale rolluiken voor passiefwoningen en BEN-bouwprojecten (Bijna Energieneutraal) dankzij de volledige verwerking in de spouwmuur. Die afwerking zorgt er namelijk voor dat gevoeligheid voor warmteverlies tijdens weer en wind tot een minimum beperkt blijft.

Inbouwrolluiken: De beste keuze voor wie de voordelen van rolluiken erkent, maar ze diep vanbinnen niet zo mooi vindt. Inbouwrolluiken worden, zoals de naam het zelf zegt ‘ingebouwd’, waardoor de rolkast niet meer zichtbaar is. Het nadeel: de prijs ligt hoger, omwille van de grote hoeveelheid breekwerk. Daarom worden dergelijke rolluiken vooral bij nieuwbouw- of renovatieprojecten gebruikt; maar zeker niet altijd.

Opbouwrolluiken: De ideale oplossing wanneer je je ramen graag wilt vervangen, dus specifiek voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het grote voordeel van opbouwrolluiken is dat ze het breekwerk elimineren, omdat de rolluikkast zelf altijd voor het raam wordt geplaatst.

 

offerte rolluiken - nieuwe rolluiken kopen

Nieuwe rolluiken kopen: voor een aangenaam indoor-klimaat, elke maand van het jaar

Rolluiken zijn een duurzame oplossing, omdat ze een multi-voordeel hebben, namelijk: enerzijds weren ze de zon als de beste, anderzijds houden ze het binnenklimaat lekker aangenaam door te rusten op steengoede isolatie. En dat zie je op je energiefactuur, zeker vandaag de dag.

Daarnaast zijn er tal van opties beschikbaar die je offerte voor rolluiken aankleden als nooit tevoren. Denk maar aan bediening via de applicatie op je smartphone, tablet of gewoon de knoppen op je afstandsbediening; sensoren die op zonne-energie werken en in werking treden wanneer diezelfde zon komt piepen, geïntegreerde instectenwering, meer dan 300 RAL-kleuren…

Nieuwe rolluiken kopen? Vraag vrijblijvend een offerte voor rolluiken van Harol bij Jef Remijsen!

Wilt u graag nieuwe rolluiken laten plaatsen en krijgt u graag zicht op de kostprijs van uw project? Vraag een offerte aan of kom langs in onze showroom.