Voorzetrolluik specialist Jef Remijsen

De eigenschappen van een voorzetrolluik

Jef Remijsen levert u zeer voordelig een voorzetrolluik van topkwaliteit. Wij zijn erkend dealer van het hoogwaardige merk Harol, dat bekend staat om veilige, energiezuinige en uitstekend isolerende (zowel geluid als warmte) rolluiken. Bij Jef Remijsen vindt u diverse typen voorzetrolluiken van deze producent. De rolluiken variëren qua specificaties en toepassingsmogelijkheden. Wij adviseren u uiteraard graag over welke voorzetrolluik het meest geschikt is in uw situatie.

Het voorzetrolluik wordt vervolgens door ons geplaatst. Wanneer gewenst, kunnen wij het rolluik ook volledig geautomatiseerd leveren en koppelen aan een afstandsbediening. Op deze manier kunnen wij ook bestaande rolluiken automatiseren.

De voordelen van een Harol voorzetrolluik

Net zoals andere rolluiken, zorgt een voorzetrolluik ervoor dat het zonlicht buiten blijft. Een goede nachtrust is gegarandeerd. Daarnaast zijn er nog andere voordelen. Deze sommen we graag voor u op.

  • De voorzetrolluiken van Harol bieden een hoog comfort zonder dat u breekwerken moet uitvoeren.
  • Zowel op moderne als klassiekere woningen bewijzen voorzetrolluiken een meerwaarde.
  • De voorzetrolluiken zijn bovendien ook geluid- en temperatuurisolerend.
  • De Harol voorzetrolluiken zijn tot in de puntjes afgewerkt.
  • Dankzij de stille buismotor werkt uw voorzetrolluik geruisloos. Deze rolluiken zijn stiller dan uw meeste huishoudapparaten.
  • Ook aan uw veiligheid is gedacht. Deze rolluiken vormen een extra hindernis voor inbrekers. Daarnaast kunt u nog extra beveiligingsopties selecteren voor uw rolluiken, zoals een ophefbeveiliging.
  • Met een handige afstandsbediening bedient u uw voorzetrolluiken. U kunt er ook voor kiezen om uw rolluiken te bedienen via uw smartphone.
  • Tot slot zijn deze voorzetrolluiken beschikbaar in wel meer dan 300 kleuren.

 

Meer weten over uw voorzetrolluik?

Een voorzetrolluik van hoogwaardige kwaliteit laat u leveren door Jef Remijsen. Bij Jef Remijsen vindt u een grote diversiteit aan rolluiken, zonwering en terrasoplossingen van de diverse toonaangevende producenten. Wij garanderen u een product dat volledig aansluit op uw wensen. Een voorzetrolluik van Harol kunt u bij Jef Remijsen tegen een zeer scherpe prijs kopen.

Als u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden, kunt u bellen naar 014 / 41 75 71 of mailen naar info@jefremijsen.be. Ook bent u altijd welkom in onze schitterende showroom! Hier kunt u verschillende producten met eigen ogen bekijken.

 

voorzetrolluik