November: dé perfecte maand om een terrasoverkapping met glazen schuifwand te kopen

Brrrr… Bijna december, bijna cadeautjes, maar eerst moeten we door de meest kleurrijke herfstmaand van allemaal: november. Een 30 dagen lang durende natuurmetamorfose die de voordelen van een terrasoverkapping met glazen schuifwand tot in de puntjes van alle regendruppels toont. En dé periode die je doet dromen van een terrasoverkapping kopen zodat je de volgende herfst knus kan genieten van je buitenleven.

Terrasoverkapping met glazen schuifwand vs. vaste glazen wand

Terrasoverkapping met glazen schuifwand

Meer glas, meer ruimte
Ook al behoudt je terrasoverkapping zijn exacte oppervlakte, de introductie van een glazen schuifwand zal alles groter, vrijer en meer open doen lijken, maar dan met extra flexibiliteit alsook bescherming tegen weer en wind. Daarnaast geeft zo’n glazen schuifwand je ook de kracht om met je ruimte te spelen: van het deels binnenlaten van een hefstbriesje tot een beetje meer privacy en zoveel meer.

Meer glas, meer onderhoud
Of toch niet. Hoewel een grote oppervlakte aan glas je hoogstwaarschijnlijk aan een even groot onderhoud doet denken, is dat echter lang niet altijd het geval. Je nieuwe terrasoverkapping met glazen schuifwand wordt namelijk met een speciale coating behandeld die het kuiswerk minimaliseert tot slechts enkele gemakkelijke momenten per jaar.

Terrasoverkapping met vaste glazen wand

Goedkoper, maar minder flexibel
Een vaste glazen wand is uiteraard prijsvriendelijker dan een terrasoverkapping met een glazen schuifwand. Het nadeel zit ‘m net in het tekort aan flexibiliteit. Een glazen wand die ‘vast’ staat, staat namelijk ook écht vast. Ja, je kan een Jef Remijsen-installateur laten komen die de wand elk seizoen een andere plaats geeft, maar dat heeft niet alleen een nefast effect op de schroeven en de bouten, maar ook op het feit dat sommige zomers bijvoorbeeld geen zomers meer zijn. Het is dus wikken en wegen tussen budget en gemak.

 

Je terrasoverkapping kopen in november? Bij Jef Remijsen zit je altijd goed

Laat je splinternieuwe terrasoverkapping met glazen schuifwandof toch liever een vaste wand? – plaatsen door erkende installateurs van Jef Remijsen en steun een lokaal-Kempens bedrijf. Het Turnhoutse Jef Remijsen werd namelijk in 1973 opgericht en heeft sindsdien de regio rond Turnhout (Oud-Turnhout, Retie, Arendonk, Kasterlee, Ravels,…) sindsdien zo’n beetje veroverd met kwalitatief maatwerk; oog voor de kleinste, maar belangrijkste details; en klantvriendelijk die rechtstreeks uit het boekje komt. Want dat verdien je.

Die toewijding aan sterke kernwaarden ging niet onopgemerkt voorbij, want Jef Remijsen en Harol, beiden van eigen kweek, vonden elkaar snel. Ze lanceerden een samenwerking die tot op de dag van vandaag is blijven bestaan, en dat nog jaren zal doen.

En als dat je niet kan overtuigen, is er nog altijd Dina Tersago: de ex-Miss België is namelijk, dankzij haar aangename ervaring met het merk, Ambassadrice van Harol.