Knikarmscherm als zonwering

De voordelen en eigenschappen van een knikarmscherm

Een knikarmscherm is een van de mogelijkheden binnen het gebied van zonwering die u vindt bij Jef Remijsen. Deze zonwerende oplossing kan zeer horizontaal worden afgesteld en is daarom ook ideaal voor een vrije doorloop. Zo kunt u genieten van de zomer en wat schaduw opzoeken onder uw knikarmscherm. We sommen de voordelen van dit systeem even voor u op.

  • Wanneer u kiest voor een knikarmscherm, kunt u zich nog steeds vrij bewegen onder de zonwering. Boven bijvoorbeeld een terras bewijst deze tijdloze oplossing dan ook haar meerwaarde.
  • Deze zonwering kan zowel manueel als automatisch met een afstandsbediening bediend worden.
  • De knikarmschermen kunnen zeer breed zijn en zijn daarom ook geschikt om uw schuiframen van schaduw te voorzien.
  • De warmte van de dag blijft ook goed bewaard onder een knikarmscherm. Op die manier kunt u ook na zonsondergang nog genieten van uw terras.
  • U kunt ervoor kiezen om ook zonne- en windsensors te plaatsen op uw zonnescherm.
  • Tot slot ziet het er mooi uit en kunt u uw zonnescherm naar eigen invulling ontwerpen. Op die manier past deze oplossing ook bij ieder type woning.

 

Waarom een knikarmscherm van Jef Remijsen?

Van ons ontvangt u dus geen standaard verkoopverhaal, maar een advies dat past bij uw situatie en uw persoonlijke wensen. Als u bij ons aanklopt voor een knikarmscherm, dan kunt u er dus op rekenen dat wij u correcte informatie verschaffen. Zo kunnen wij u adviseren over de zonwering van het topmerk Harol, waarin wij gespecialiseerd zijn. Van dit merk kunt u niet alleen een knikarmscherm, maar ook diverse uitvalschermen, zonnescreens en verandazonweringen verkrijgen.

Naast dit soort schermen bieden wij u ook diverse topproducten aan, zoals garagepoorten, rolluiken en horren. U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Bovendien kunt u dagelijks (uitgezonderd op zon- en feestdagen) langskomen in onze showroom aan de Slagmolenstraat 158-160 in Turnhout.

Meer weten?

Meer weten over knikarmschermen? Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1973 en garandeert u dus een deskundig advies over zonwering, rolluiken en poorten. Via ons contactformulier, ons telefoonnummer 014 / 41 75 71 en per e-mail: info@jefremijsen.be kunt u meer informatie krijgen over bijvoorbeeld de prijzen voor een knikarmscherm. Wij staan u graag te woord.

 

knikarmscherm