Je nieuwe zonwering voor buiten: een wereld van licht en schaduw

Welkom in mei, de maand die ook wel bekend staat als de maand waarin de zon begint te stralen en al eens durft te steken…

Zonwering offerte voor buiten

Mei is de tijd van samenzijn. Van hapjes en drankjes in de zalige lentezon, omdat het weer kan. Daar zorgt niet alleen het zacht briesje door je haren voor, maar ook het natuurlijk zonlicht. Want zonlicht maakt ons namelijk blij, sociaal, energiek en zelfs een beetje verliefd. Verliefd op de wereld, op planten en dieren, op alles wat je gelukkig maakt.

Een, twee, drie, vier, vijf, zes mogelijkheden voor je zonwering offerte

Mist je tuin wat lentefrisse schaduw? Ga dan gerust voor buiten zonwering. Je hebt de keuze tussen maar liefst zes mogelijke stijlen en nog veel meer afwerkingen. Hier komen ze allemaal. Ready?

  • Knikarmschermen & zonneluifels – bestemd om onder te zitten, gesloten kasten die elektrisch open gaan en puur voor buiten dienen
  • Screens – komen tussen de ramen en de stenen, maar zijn best gevoelig voor weer en wind
  • Zonwering voor glas – perfect voor huizen en winkelpanden met heel veel glas
  • Buitenjaloezieën – voor extra privacy
  • Uitvalschermen – uitvalshoek tot 120°, niet bestemd om onder te zitten, vooral gebruikt voor kleine ramen en brede winkeletalages.
  • Zijdelings wind- & zonneschermen – handig demonteerdbare windstopper voor casual gebruik

Extra: alle afwerkingsopties

Afhankelijk van welke zonwering voor buiten je hebt, passen er verschillende afwerkingsopties bij zoals geïntegreerde waterafvoer, LED-verlichting, verwarming, gemakkelijk verwisselbare doeken, regensensoren,… Zelfs een integratie met je huidige domotica-systeem is mogelijk.

Jef Remijsen: kwalitatieve garagepoorten, rolluiken en zonwering sinds 1973

Het Kempense natuurhart slaat op z’n snelst in Turnhout, en dat al 3 generaties lang. De binkenstad vormt sinds 1973 de trouwe thuis van Jef Remijsen, een Belgische en gevestigde waarde in regio rond Arendonk, Kasterlee, Oud-Turnhout, Ravels, Retie en omstreken. Die richting werd behouden toen Bjorn, de kleinzoon van de de familie Remijsen, in 2017 vol enthousiasme mee in de zaak stapte.

Dé Harol-specialist om je zonwering offerte op jouw maat samen te stellen

Je zonwering voor buiten start zijn leven in het Belgisch familiebedrijf Harol uit Diest. Sinds de oprichting in 1946 is de zonwering, buitenleven en rolluikenfabrikant blijven inzetten op precies maatwerk, uitmuntende klantenservice, zalig leefcomfort, future-proof energiebesparing en veilig design.

TIP: Bij Harol krijg je sowieso 5 jaar garantie op alle afgewerkte producten, maar informeer je zeker ook over de mogelijke voordelen van je garantiekaart. Neem gerust contact op met erkend Harol-verdeler Jef Remijsen en vraag snel je offerte voor zonwering.

Je zonwering voor buiten, op aanraden van Dina Tersago

De Sint-Niklaase Dina Tersago voelt zich goed in ’t groen. De ex-Miss België is Brand Ambassadrice van Harol. Haar verhaal met het Diestse bedrijf werd gelanceerd toen ze haar BEN-huis (Bijna Energie-Neutrale woning) wou verkoelen met een zonnescherm. Alles liep op wieltjes en na een interessant gesprek besloot Dina haar superleuke ervaring met de wereld te delen, als officieel Brand Ambassador van Harol.

 

Zonwering buiten