De prijzen van terrasoverkappingen in aluminium weten?

Terrasoverkappingen in aluminium en hun prijzen kunnen zeer uiteenlopend zijn. Jef Remijsen legt uit waar je op moet letten bij aankoop.

Op maat gemaakte terrasoverkappingen uit aluminium zijn mooie investeringen die op het eerste zicht duur lijken, maar waar je op lange termijn tal van voordelen uit haalt. Voordelen die niet alleen voor jou goed zijn, maar ook je portemonnee.

Voor terrasoverkappingen mag je rekenen op prijzen tussen…

Terrasoverkappingen in aluminium voor € 1.000 – 2.000

Je plaatselijke doe-het-zelfzaak en webshop verkopen ook terrasoverkappingen, maar dat is een heel ander product dan een op maat gemaakte versie. Voor dat bedrag heb je vandaag misschien wel je gewenste genot, maar reken daar geen jaren op. Plus, als je achteraf gezien alle transport-, (de)montage- en onderhoudskosten bij elkaar optelt, kom je uit aan een bedrag voor een terrasoverkappingen in aluminium waar je eigenlijk iets meer voor had kunnen wensen.

Want dat is het ding met grote investeringen: ze geven hun geheime besparing pas op het einde weer, maar dan wel in grote getallen.

Terrasoverkappingen in aluminium voor € 15.000 – 35.000

Voor terrasoverkappingen-op-maat in aluminium zitten we aan heel andere prijzen. Maar dat is normaal: maatwerk vraagt nu eenmaal veel vakkennis, precisie en ervaring. Daarom zit je voor een ‘full option’-terrasoverkapping ook gemakkelijk aan € 35.000. Maar hou er wel rekening mee dat dat bedrag inclusief alle mogelijk extra’s is, dus met verwarming, sfeerlicht in of naast het water, speciale wanden en panelen, regensensoren, bediening-op-afstand, de duurste uitvoering,…

Terrasoverkappingen uit aluminium: kwaliteit vs. kwantiteit

Als je bovenstaande bedragen naast elkaar legt, dan hebben op maat gemaakte terrasoverkappingen uit aluminium prijzen die zo’n vijftien keer hoger liggen dan die van een gewone terrasoverkapping uit de massaproductie. Het probleem met die denkwijze is dat je op die manier een product gaat beoordelen op vlak van prijs en niet op wat het doorheen de jaren voor jou kan betekenen. Wik en weeg dus goed en zoek voor jezelf uit wat voor jou financieel mogelijk is.

 

terrasoverkappingen aluminium prijzen

Jef Remijsen in 1, 2, 3

Kiezen voor Jef Remijsen is kiezen voor…

Harol

Het Belgische bedrijf Harol is sinds 1947 uitgegroeid tot een sterke speler in de zonwering-, buitenleven- en rolluikensector, met tal van kennis en ervaring. Ervaring die wordt versterkt dankzij de samenwerking met Jef Remijsen. Resultaat: Harol heeft een extra aanbieder om zijn kwalitatieve producten aan te bieden, Jef Remijsen mag zich op zijn beurt profileren als echte Harol-specialist. Win-win.

Dina Tersago

Is niet alleen ex-winnares Miss België 2002, maar ook fervent klusser, bouwster én Brand Ambassador voor Harol. Haar goede ervaring met het Diestse bedrijf vormde de aanleiding tot die samenwerking. Merci dat jij er ook bent, Dina.

Jef Remijsen voor al je terrasoverkappingen uit aluminium

Al drie generaties lang een begrip in Turnhout en omstreken. Gaande van Arendonk, Kasterlee en Oud-Turnhout, tot Ravels, Retie en ver daarbuiten. De reden achter dat succes is een uitstekende bedrijfsvisie die, sinds het ontstaan in 1973, altijd op dezelfde waarden is blijven steunen;: vakkennis, innovatie, ervaring en jong bloed. Dat laatste aspect werd in 2017 zelfs nog versterkt toen Björn, de kleinzoon van de familie Remijsen, mee in de zaak besloot te stappen.