Aluminium pergola met glazen schuifwand kopen: gratis tips & tricks

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten en een aluminium pergola met glazen schuifwand kopen nestelt zich in je hoofd als nooit tevoren. Wil je dat gevoel zelf ook beleven, maar weet je niet zeker of het 100 % voor jou is? Wandel gerust door deze tekst en ontdek of jij ook zo veel van de natuur houdt.

Wat is een aluminium pergola met glazen schuifwand?

Wel, het antwoord op die vraag kan je onderverdelen in drie belangrijke termen:

Aluminium

Als je een pergola wenst aan te schaffen, ga dan altijd voor eentje die uit aluminium is vervaardigd. Dat is een heel sterk, licht en onderhoudsvriendelijk metaal met een natuurlijke anticorrosielaag (antiroest). Zo kan je aluminium pergola dus écht wel tegen een stootje.

Pergola

Een pergola is een soort terrasoverkapping in een heel specifieke en zomerse stijl. Het geheel is, zoals hierboven vermeld, uit aluminium vervaardigd en de combinatie met de dunne poten geven de pergola een eerder subtiele aanwezigheid in je tuin.

Glazen schuifwand

Dat is een optionele extra die je bij je aluminium pergola kan nemen, zodat je bijvoorbeeld ook tijdens een koude novembermaand buiten rustig je boek kan lezen zonder al te veel last te hebben van de wind. Dat is een van de sterke punten van een aluminium pergola met glazen schuifwand: windbescherming.

Juni: een speciale maand voor een speciale pergola

Juni, ook wel bekend als rozenmaand, is de zesde maand van het jaar en heeft 30 dagen. De eerste van die dagen start altijd met een weekdag die je op geen enkele andere eerste dag van de overige maanden van dat jaar gaat vinden. Dat maakt juni speciaal.

En aluminium pergola’s zijn ook een beetje speciaal, want hun fijne rechtlijnigheid doen je precies denken aan een rustig plekje in de schaduw van een haçienda in het zuiden van Spanje. La pura vida.

aluminium pergola glazen schuifwand

Een aluminium pergola met glazen schuifwand? Eén adres: Jef Remijsen

Al sinds 1973 vormt het Turnhoutse bedrijf Jef Remijsen een waar begrip op vlak van kwalitatieve garagepoorten, rolluiken en zonwering voor buiten. Dat succes werd niet alleen in de Binkenstad opgemerkt, maar ook daarbuiten. Klanten uit Arendonk, Kasterlee, Oud-Turnhout, Ravels en Retie bleven dorheen de jaren trouw aan het klantvriendelijke Jef Remijsen. Bjorn, de kleinzoon van de familie Remijsen, besloot in 2017 die gedachte mee te ondersteunen door in de zaak te stappen en een toekomst te geven aan de derde generatie Jef Remijsen.

Kiezen voor Jef Remijsen is ook kiezen voor het in 1946 opgerichte Dieste bedrijf Harol. Dankzij die samenwerking geniet je van dubbel zoveel voordelen op vlak van klantenservice, kwaliteit, vakkennis, ervaring en advies. En als extraatje is er ook nog Dina Tersago. Zij is namelijk officieel Brand Ambassador van Harol, waardoor je dus ook op de stem van een bv kan rekenen.