Een rolluikkast op maat

Een rolluikkast van uitstekende kwaliteit

Een rolluikkast laat u best plaatsen door een specialist in zaken, zoals Jef Remijsen. Hier kunt u rekenen op hoogwaardige producten, lage prijzen en een uitstekende garantie. Rolluiken zijn een slimme investering. Ze beschermen uw huis tegen ongenode gasten en zorgen bovendien voor een uitstekende lichtregulatie in huis. U doet er dan ook goed aan dit soort rolluiken te plaatsen. Vraag gerust naar de verschillende mogelijkheden die Jef Remijsen u te bieden heeft.

Een rolluikkast kopen bij Jef Remijsen

Jef Remijsen is een erkend Harol-dealer. Dit is een merk dat kwaliteitsproducten levert waar u jarenlang plezier van heeft. Dankzij deze kwaliteitsproducten, erkend vakmanschap en een uitstekende service, staat Jef Remijsen bekend als de leverancier van zonwering, rolluiken en poorten. Bovendien kunt u bij ons terecht voor creatieve terrasoplossingen. Bij Jef Remijsen garanderen we u rolluikkasten van hoogwaardige kwaliteit en een klantgerichte service.

De voordelen van een Harol rolluikkast

U wilt een rolluikkast laten installeren in uw woning, bij uw horecazaak of aan uw kantoorgebouw? Dat klinkt als een goed plan. Een rolluik laten installeren door een specialist brengt heel wat voordelen met zich mee. We sommen ze even voor u op.

  • Een rolluikkast van Harol houdt het licht, geluid en ongenodigde gasten buiten. Op die manier respecteert deze oplossing uw nachtrust en privacy.
  • Onze rolluiken sluiten naadloos aan bij uw woning en past zo bij elke stijl. Of u nu een moderne woning of een klassieke woning heeft, een rolluikkast is een meerwaarde.
  • Bovendien zijn deze rolluikkasten in wel meer dan 300 kleuren beschikbaar.
  • Zowel toepasbaar bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten.
  • Tot slot voldoen de Harol rolluiksystemen aan de strengste energienormen.

 

Meer informatie?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voordelen van een rolluikkast voor uw huis. U bent van harte welkom in onze toonzaal in Turnhout waar u de producten kunt bekijken en testen.

Wilt u direct weten wat wij voor u kunnen betekenen en wat de kosten zijn voor een hoogwaardige rolluikkast? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie en andere vragen kunt u contact opnemen door te bellen naar +32 (0)14 41 75 71 of door gebruik te maken van het contactformulier op de website.

 

rolluikkast