Terraszonwering laten plaatsen door Jef Remijsen

Terraszonwering van hoge kwaliteit

Met de terraszonwering van Jef Remijsen kunt u het hele jaar door profiteren van het heerlijke buitenleven. Wanneer het buiten lekker warm en zonnig is, zit u natuurlijk graag in de tuin. Toch kan het ook te warm worden. Kies daarom voor zonwering van Jef Remijsen. Bij ons vindt u stijlvolle oplossingen op maat.

Terraszonwering, iets voor u?

Door alleen te werken met de beste producten in de markt, garanderen wij u dat de terraszonwering die wij leveren, jaren lang meegaat. En dat u er optimaal plezier aan beleeft. Zo werken wij bijvoorbeeld met merken zoals Harol en Hörmann. Mocht er onverwacht toch iets kapot gaan, dan staan wij voor u klaar om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Bij Jef Remijsen kunt u altijd rekenen op een klantgerichte service en uitstekende garantievoorwaarden.

De voordelen van onze terraszonwering

Terraszonwering is een mooie meerwaarde voor uw woning of horecazaak. Niets leuker dan gezellig genieten op een terrasje, toch? Met dit soort zonwering kunt u langer genieten van uw buitenleven. We sommen de voordelen even voor u op.

  • We bieden een uitgebreid assortiment aan terraszonwering aan. Zo kunt u bij ons terecht voor terrasoverkappingen zoals een knikarmscherm, of voor vrijstaande oplossingen zoals een lamellendak.
  • In dit uitgebreid assortiment vindt iedereen zijn gading. Zo past uw zonwering bij elk type woning.
  • Elke oplossing is tot in de puntjes afgewerkt en kan zowel manueel als automatisch of via uw smartphone bediend worden.
  • Met slimme sensors kan uw terraszonwering bij felle wind of een regenbui automatisch sluiten. Op die manier blijft uw zonwering steeds beschermd tegen het onvoorspelbare Belgische weer.
  • Onze terraszonwering is beschikbaar in wel meer dan 300 kleuren. Op die manier kunt u uw tuin inrichten zoals u wilt.

Meer weten?

Wij vertellen u graag alles over de voordelen en eigenschappen van onze terraszonwering. Daarvoor kunt u natuurlijk langskomen in de toonzaal in Turnhout. Wilt u meteen meer informatie over terraszonwering van Jef Remijsen? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar +32 (0)14 41 75 71 of maak gebruik van het online contactformulier. Vraag meteen online een offerte aan.

 

terraszonwering