Zonnescreen specialist: zonneschermen, zonneluifels, zonnetenten, zonwering screens

Jef Remijsen levert u een zonnescreen voor buiten van een zeer hoogwaardige kwaliteit voor een verrassend lage prijs. Al sinds 1973 leveren wij in de gehele regio producten zoals zonweringen, rolluiken en poorten waar u jaren mee vooruit kunt. Velen gingen u dan ook voor en ze lieten door Jef Remijsen een zonnescreen plaatsen. Vraag ons gerust naar de verschillende mogelijkheden.

Zonnescreen van hoge kwaliteit

Jef Remijsen is erkend Harol-dealer. Wanneer u een zonnescreen laat plaatsen van dit merk, bent u verzekerd van een scherm dat gemaakt wordt van duurzame materialen. Daardoor gaat het zonnescreen lang mee en heeft u er jarenlang plezier van. Mocht er onverhoopt toch iets aan kapot gaan, dan kunt u terugvallen op de uitstekende garantie van Jef Remijsen en de herstelling wordt snel en vakkundig uitgevoerd.

Meer weten over uw zonnescreen?

Wilt u graag weten wat een zonnescreen gaat kosten? Vraag dan een offerte aan! Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Bel dan naar +32 (0)14 41 75 71 of maak gebruik van het contactformulier op de website.

Zonnescreen van Jef Remijsen

Offerte

Interesse in een vrijblijvende uitwerking en offerte?

Vraag nu een offerte
zonwering
rolluiken
poorten

Contact

Jef Remijsen
Slagmolenstraat 158-160
2300 Turnhout, Antwerpen

014 41 75 71
014 43 96 37

info@jefremijsen.be