Terraszonwering specialist

Met de terraszonwering van Jef Remijsen kunt u het hele jaar door profiteren van het heerlijke buitenleven. Wanneer het buiten lekker warm en zonnig is, zit u natuurlijk graag in de tuin. Echter, het kan ook te warm worden. Kies daarom voor terraszonwering van Jef Remijsen. Jef Remijsen levert u stijlvolle oplossingen op maat.

Terraszonwering van hoge kwaliteit

Door alleen te werken met de beste producten in de markt, kunnen wij u garanderen dat de terraszonwering die wij leveren, jaren lang meegaat en dat u er optimaal plezier aan beleeft. Zo werken wij bijvoorbeeld met merken zoals Harol en Hörmann. Mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan, dan staan wij voor u klaar om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. Bij Jef Remijsen kunt u te allen tijde rekenen op een klantgerichte service en uitstekende garantievoorwaarden.

Meer weten over terraszonwering?

Wij vertellen u graag alles over de voordelen van onze terraszonwering. Daarvoor kunt u natuurlijk langskomen in de toonzaal in Turnhout. Wilt u meteen meer informatie over terraszonwering van Jef Remijsen? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar +32 (0)14 41 75 71 of maak gebruik van het online contactformulier. Vraag meteen online een offerte aan.

Terraszonwering

Offerte

Interesse in een vrijblijvende uitwerking en offerte?

Vraag nu een offerte
zonwering
rolluiken
poorten

Contact

Jef Remijsen
Slagmolenstraat 158-160
2300 Turnhout, Antwerpen

014 41 75 71
014 43 96 37

info@jefremijsen.be