Knikarmscherm kopen

Een knikarmscherm is een van de mogelijkheden op het gebied van buitenzonwering die u wordt geboden door Jef Remijsen. Jef Remijsen is een familiebedrijf en bestaat al sinds 1973. Bij Jef Remijsen bent u verzekerd van een deskundig advies over zonwering, rolluiken en poorten.

Waarom een knikarmscherm van Jef Remijsen?

Van ons ontvangt u dus geen standaard verkoopverhaal, maar een advies wat past bij uw situatie en uw persoonlijke wensen. Als u bij ons aanklopt voor een knikarmscherm, dan kunt u er dus op rekenen dat wij u correcte informatie verschaffen. Zo kunnen wij u adviseren over de zonwering van het topmerk Harol, waarin wij gespecialiseerd zijn. Van dit merk kunt niet alleen een knikarmscherm, maar ook diverse uitvalschermen, zonnescreens en verandazonweringen krijgen. Behalve op dit terrein bieden wij u ook diverse topproducten aan op het gebied van garagepoorten, rolluiken en horren aan. U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Tevens kunt u dagelijks (uitgezonderd op zon- en feestdagen) langskomen in onze showroom aan de Slagmolenstraat 158-160 in Turnhout.

Meer weten over uw knikarmscherm?

Via ons contactformulier, ons telefoonnummer 014 / 41 75 71 en per e-mail: info@jefremijsen.be kunt u meer informatie krijgen over bijvoorbeeld de prijzen voor een knikarmscherm. Wij staan u graag te woord.

Knikarmscherm van Jef Remijsen

Offerte

Interesse in een vrijblijvende uitwerking en offerte?

Vraag nu een offerte
zonwering
rolluiken
poorten

Contact

Jef Remijsen
Slagmolenstraat 158-160
2300 Turnhout, Antwerpen

014 41 75 71
014 43 96 37

info@jefremijsen.be