Automatische garagepoorten en kantelpoorten in Limburg

Garagepoorten van Jef Remijsen

Bent u op zoek naar nieuwe garagepoorten in Limburg en woont u in de provincie Limburg? Dan bent u hier bij Jef Remijsen aan het goede adres! Wij leveren verschillende soorten poorten zoals kantelpoorten, elektrische garagepoorten en automatische poorten. Wij leveren en plaatsen garagepoorten van Hörmann.

Jef Remijsen is daarnaast actief sinds 1973 en levert garagepoorten in de regio Limburg. Doorheen de jaren is er veel veranderd, en zijn er veel mogelijkheden bijgekomen. Zo bieden we naast de klassieke kantelpoorten nu ook automatische poorten, zoals sectionale poorten, aan.

Een elektrische garagepoort vergemakkelijkt daarnaast uw leven. Met onze kennis en ervaring garanderen we functionerende en knappe garagepoorten in en rond Limburg.

Groot aanbod van garagepoorten in de regio Limburg

Voor een elektrische garagepoort bent u dus bij ons aan het juiste adres. We bieden dan ook een uitgebreid assortiment garagepoorten aan. We sommen ze even voor u op.

  • Standaard sectionale poort
  • XL sectionale poort
  • Zijdelings schuivende sectionale poort
  • Kantelpoort
  • Bedrijfspoort

 

Voordelen van kantelpoorten

Een kantelpoort is een eenvoudige en veilige garagepoort. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om van deze ook een elektrische garagepoort te maken. Daarnaast bent u steeds vrij in het ontwerp van uw kantelpoort en kunt u uit heel wat kleuren of motieven kiezen. De veiligheidsuitrusting van een kantelpoort van Hörmann is daarnaast ook zeer uitgebreid. We leveren en plaatsen uw op maat gemaakte garagepoorten in heel Limburg.

 

Voordelen van automatische poorten of een elektrische garagepoort

  • Het grootste voordeel van automatische poorten, is dat het een groot comfort is. Zo kunt u uw poort gemakkelijk openen vanuit de wagen en hoeft u dus in de winter geen koude te ervaren.
  • U kunt uw automatische poorten bedienen met een afstandsbediening of via de smartphone of tablet.
  • Een elektrische garagepoort neemt weinig plaats in, waardoor u de ruimte van uw garage zo goed mogelijk kunt benutten.

 

Meer weten over de garagepoorten in de regio Limburg?

Wilt u meer info over de garagepoorten die we in de regio Limburg aanbieden? Aarzel niet en neem contact op met Jef Remijsen voor uw garagepoort in Limburg! Of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!

 

garagepoorten limburg: kantelpoorten, elektrische garagepoort, automatische poorten