Harol producten bij Jef Remijsen

Expert in Harol producten

Jef Remijsen is al vele jaren de trotse leverancier van een groot aantal Harol producten. Van deze toonaangevende producent vindt u in ons aanbod poorten, zonweringsproducten en rolluiken die wij u aanbieden tegen scherpe prijzen. In ons assortiment vindt u voor al uw wensen de perfecte oplossingen. Met meer dan 40 jaar ervaring is ons bedrijf de specialist ter zaken. We bieden u dan ook steeds een deskundig advies aan.

Producten van Harol

Al vele jaren is Jef Remijsen een erkend Harol dealer. Harol producten zijn niet alleen kwalitatief, maar ook heel divers. Zo zijn uw Harol producten in wel meer dan 300 kleuren beschikbaar. U kunt bij ons van dit gerenommeerde merk producten in de volgende categorieën aankopen.
  • Harol Garagepoorten: Als Harol dealer kunt u bij ons terecht voor sectionale poorten, bedrijfspoorten en zijdelings schuivende poorten. Een moderne of een klassieke poort nodig? Bij ons kan het allemaal.
  • Harol Rolluiken: Bij Jef Remijsen vindt u inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken. Op die manier kunnen zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten voorzien worden met veilige en kwaliteitsvolle rolluiken.
  • Harol Zonnewering: Zowel voor algemene zonwering, zoals zonnescreens, als voor modernere zonwering, zoals een lamellendak, bent u bij ons aan het juiste adres.
Voor alle Harol producten geldt dat ze volledig naar uw wens kunnen worden geleverd. Met onze jarenlange ervaring en grote technische kennis kunnen wij u altijd voorzien van advies op maat. Op deze manier weet u dat u alleen het perfecte product aankoopt. Alle producten worden snel geleverd en geplaatst. En op maat gemaakt.

Geen enkele woning is dezelfde, en daar zijn we ons van bewust. We willen met deze Harol producten dan ook voor iedere stijl en ieder type gebouw een oplossing verzorgen. Een extra voordeel van deze Harol producten? Ze kunnen allemaal geautomatiseerd worden en uw leven aanzienlijk vergemakkelijken.

Meer weten over onze Harol producten?

Harol poorten, rolluiken en zonweringsproducten kunt u bij Jef Remijsen tegen een zeer aantrekkelijke prijs aanschaffen. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 014 / 41 75 71 of e-mailadres info@jefremijsen.be. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Turnhout.


Harol producten

Jef Remijsen, uw Harol dealer

Offerte

.

Interesse in een vrijblijvende uitwerking en offerte?

Vraag nu een offerte
zonwering
rolluiken
poorten

Contact

Jef Remijsen
Slagmolenstraat 158-160
2300 Turnhout, Antwerpen

014 41 75 71
014 43 96 37

info@jefremijsen.be